havadurum

Vakıf yeni yerine taşındı...

Çanakkale’de Valilik binası arkasında bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yeni yerine taşındı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda işler yoğunlaşınca dikkatler de dağıldı.

694
 
Astıkları duyuruda kurum adını “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanaş Vakfı” olarak yazan yetkililerin genel sağlık sigortası kapsamında gelir tespiti işlemlerinden oldukça yoruldukları her hali ile anlaşılıyor.
 
Çanakkale’de hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanındaki Terzioğlu binasına taşındı. Vakfın bulunduğu eski binanın camına ‘Sosyal Yardımlaşma ve Dayanaş Vakfımız, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanındaki Terzioğlu binasına taşınmıştır’ şeklinde yazı asıldı. Cama asılan yazıda vakıf isminin yanlış yazılması ise dikkat çekti. Taşınma olayından habersiz olan çok sayıda vatandaş ise, Valilik binası arkasındaki vakıf binasının camına asılan yazıyı görünce şaşkınlık yaşadı. Gün içerisinde vakfın eski yerine gelen vatandaşlar, duyuru yazısını okuyunca yeni binaya gitmek için geri dönmek zorunda kaldı.
Paylaş