Üzen ve Ekşi ÇTSO`ya güveniyor

Seçim sürecini tamamlayan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası`nda mevcut Başkan Bülend Engin güzen tazelerken, Meclis Başkanlığı`na ise Osman Okyay seçildi. ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ile işadamı Yakup Ekşi, eski yönetim ve meclis üyelerinin büyük bir bölümünün değiştiği ÇTSO seçimlerini değerlendirdi. Üzen ile Ekşi, yeni seçilen ÇTSO Yönetim Kurulu üyelerinin Çanakkale için önemli projelere imza atarak fayda sağlayacağı görüşünde birleşti.

1022
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, geçtiğimiz gün yeni yönetimini ve yönetim kurulu başkanını seçti. Eski yönetimden sadece Mert Mildon ile yola devam kararı alan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin`in listesinde Mehmet Özkurnaz, Ahmet Selçuk Erdoğan, Tamer Selçuk Semizoğlu, Güven Barış Yüksel, Hikmet Sezen, Sadık Aydoğan, Mustafa Kansu, Hasan İlhan Yürükçü ve Emin Aydoğan yer aldı. Bülend Engin`in yeniden başkanlığa seçildiği ÇTSO seçimlerini değerlendiren Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen; “Öncelikle sayın Osman Okyay`ın Kale Grubu`nu temsilen ve ailenin bir bireyi olarak meclis başkanlığında yer alması Çanakkale için hem iyi bir fırsat hem de büyük bir şans. Sayın Okyay`ın Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası`na, iş dünyasına ve kent ekonomisine ciddi katkılarının olacağına inanıyorum. Çanakkale böyle bir potansiyelden faydalanamıyordu, bundan sonraki süreçte inanıyorum sayın Osman Okyay`ın Çanakkale için bir takım önerileri ve projeleri olacaktır. O projeleri de hem ilimize hem de ekonomimize kazandırabilirsek, çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu bakımdan bir işadamı olarak Osman Okyay`ın meclis başkanı seçilmesine kesinlikle çok sevindim” dedi.
 
 
“Değişime açık olacağız”
Kaya Üzen, ÇTSO Başkanı Bülend Engin önderliğinde seçilen yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümünün değişmesine ilişkin ise şu şekilde konuştu: “Bu bir seçim. Seçimlerde çok demokratik bir şekilde yapıldı. Ciddi katılımlar oldu. Bu da kurumun ekonomideki yerini gösteriyor bana göre. Tabi ki değişime de hepimiz açık olacağız. Yeni yönetim kurulu üyeleriyle hep bir arada olacağız. Onlara fırsat vereceğiz. Çünkü, demokratik bir şekilde seçime aday oldular, yarıştılar ve seçildiler. Bundan sonra ÇTSO`daki yeni dönemin Çanakkale`ye ve ekonomisine faydalı olmasıyla ilgili önümüze bakacağız. Seçimler bitti ve bundan sonra hep beraber iş üretmenin yollarını arayacağız. Bu değişimler olacak. Bundan sonraki süreçlerde de olacaktır. Yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmlarında başarılar diliyorum. Hepsi kendine göre sektöründe belli bir yere gelmiş kişilerdir. İnşallah hep beraber Çanakkale için güzel projeler üretiriz.”
 
 
Ekşi; “Çalışan kazandı”
ÇTSO Başkanı Bülend Engin ile yeni yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarıyla Çanakkale için faydalı olacağını ifade eden işadamı Yakup Ekşi ise; “Bu bir seçimdir. Seçimde insanlar oyları uygun gördü. Çalışan kazandı. Çanakkale için hayırlı olsun. Seçilen yönetim kurulu üyelerinin hepsi önemli ve bu işe gönül vermiş kişiler. Çanakkale`ye faydalı olmak için çalışacaklarına inanıyorum. ÇTSO yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Paylaş