Uysal; “Halkımız için çalışıyoruz”

Çanakkale Ağız ve Diş sağlığı merkezi tarafından evde bakım hizmeti verilmeye başlandı. Merkezde ikinci bir röntgen cihazı için ihaleye çıkılırken muayene saatleri de arttırıldı.

555
Açıldığı ilk günden itibaren halkın büyük ilgi gösterdiği Çanakkale Ağız ve Diş sağlığı merkezi hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Günde 600 hastanın muayene olduğu merkez de gündüz mesaisi nedeniyle muayene olamayanlar için akşam saat 17-19 arası muayene hizmeti veriliyor. Merkezde evde bakım hizmeti de başlatılırken yeni bir röntgen cihazı alımı için ihaleye çıkıldığı öğrenildi. Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı merkezi başhekimi Doktor Kudret Uysal; “Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için aralıksız çalışıyoruz” dedi.
 
“Merkez yenileniyor”
Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı merkezi başhekimi Doktor Kudret Uysal; “Yeni bir röntgen cihazı almak için ihaleye çıktık. En kısa sürede yeni bir röntgen cihazımız olacak. Amacımız halkımıza daha iyi hizmet vermek” dedi. Uysal şunları söyledi; “Çok yoğun hasta talebi var.  İlk günlerde 200 olan hasta sayımız şu anda 600’e ulaştı. Günlük hasta sayımızı üçe katladık. İlçeler de bize bağlı. İlçelerden de cerrahi vakalar geliyor. Orada çözülemeyen vakalara da bakıyoruz. İkinci bir röntgen cihaz alımı ihalesine çıkıldı. İhale süreci var. En kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz. Yasal mevzuatlar çerçevesinde tamamlanacaktır. 45 gün içerisinde tamamlanmasını bekliyorum. Gündüz çalışan işçiler ve memurlar için akşam 17-19 saatleri arası ikinci mesaimiz var. Gündüz zamanı olup gelemeyenlere beşten sonra mesai açtık. Saat beşten sonra her işlem yapılabiliyor. Saat 11’e kadar da gece nöbetimiz var.”
 
“Hastamızın ayağına kadar gidiyoruz”
Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin evde bakım hizmeti vermeye başladığını da ifade eden başhekim Doktor Kudret Uysal; “Yaşlı ya da hastanemize gelemeyecek hastalarımız, özürlü vatandaşımız, evinden çıkamayacak durumda olan halkımız için evde bakım hizmetini başlattık. Aileler bize müracaat edebilirler. Müracaatın ardından bizim evde bakım hizmetimiz var. Doktorlarımız aletleri ile evine kadar gidiyor her türlü diş rahatsızlığının tedavisi yapılıyor” dedi.
Paylaş