havadurum

Üreticiler organik pazar için Başkan’a çıkıyor

Çanakkale Belediyesi’nin organik pazar oluşturulması konusunda vereceği destek üzerine harekete geçen üreticiler kolları sıvadı. Organik pazar için Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus önderliğinde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile görüşecek olan üreticiler, bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

539
3 Şubat tarihinde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir görüşme yapmak için girişimlerde bulunduklarını ifade eden Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus; “Organik pazar oluşursa Çanakkale’ye fayda sağlayacaktır. Bu projenin hayata geçirilmesi için gerekli girişimlerimizi yapıyoruz. Görüşme sonucunda bununla ilgili bir yol haritası oluşturacağımızı düşünüyorum” dedi.
 
Gökhan’ın açıklaması üreticileri harekete geçirdi...
26 Ocak 2012 tarihinde gazetemizde yayınlanan haber ses getirdi ve üreticiler organik pazar için kolları sıvadı. Organik Pazar ile ilgili görüşlerini aldığımız Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Organik pazar için üzerimize düşeni yaparız” şeklinde açıklama yapmıştı.
 
Başkan Gökhan’ın bu açıklaması organik tarım ile uğraşan üreticileri harekete geçirdi. Çanakkaleli vatandaşların isteğini dikkate alan Başkan Gökhan; “Bu konuda belediyemize yapılmış herhangi bir müracaat yoktur. Meslek odalarının, üretici birliklerinin bu konuda bir talebi olur ise bunu değerlendirmeye hazırız. Çanakkale Belediyesi olarak bu imkanı yaratacak alt yapımız var. Önemli olan üreticilerin ve onların örgütlerinin bu konudaki yaklaşımlarıdır” demişti.
Paylaş