Unutmadık, Unutturmayacağız...

19 yıl önce katledilen; aydın, devrimci, yurtsever, araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu 24 Ocak’ta Çanakkale’de düzenlenen etkinlikler ile anılacak.

695
Uğur Mumcu’yu  anmak; faili meçhul cinayetlerin bir politika olduğu günümüzde çok daha anlamlı...
19 yıldır faillerinin bulunmadığı Uğur Mumcu cinayetinin  sorumluları yıllardır bu yöntem ile cinayetlerini sürdürüyorlar. Daha dün Hrant Dink cinayetinde aynı şeyleri yaşadık. Karanlıklardan beslenen, karanlıkların sürdürülmesinden çıkarı olan bu güçler ancak özgürlükten demokrasiden insanca bir yaşamdan yana olan duyarlı insanların dayanışması ve mücadelesi ile durdurulabilir.Bu mücadele onların gerçek kimliklerini açığa çıkaracaktır.Tüm ilerici demokrat ,yurtsever, devrimci insanlar  24 Ocak saat 17.00 de Cumhuriyet Meydanında yapılacak Uğur Mumcu’yu anma etkinliğine katılarak bu iradeye ortak olmalıdır.
 
Uğur Mumcu anma etkinlikleri saat 17.00`de Cumhuriyet Meydanı`nda başlayarak  aynı gün Türkan Saylan Sosyal tesislerinde  düzenlenen program ile sürecek. Bu yıl düzenlenecek etkinliğin konukları Araştırmacı gazeteci Uğur Dündar ve Haluk Şahin olacak.
Paylaş