Ünal`dan hüzünlü veda

Demokrat Parti İl Başkanı Mehmet Ünal, partisinde birleştirme çalışmalarını tamamlayarak veda etti. Parti binasında basın açıklaması düzenleyen Demokrat Parti İl Başkanı Mehmet Ünal, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal`ın katılacağı il kongresine aday olan Melih Fenercigil ile Şeref Sezer`e başarılar diledi.

1097
Parti binasında basın açıklaması düzenleyen Demokrat Parti İl Başkanı Mehmet Ünal, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal`ın katılacağı il kongresine aday olan Melih Fenercigil ile Şeref Sezer`e başarılar diledi. Demokrat Parti`sinde görev yapmaktan dolayı duyduğu onuru dile getiren Başkan Ünal, milletvekili ve belediye başkanı görevi hariç partide görev yapmaya her zaman hazır olduğunu söyledi. Ünal; “Türkiye için önemli bir misyonu olan Demokrat Parti`de görev almak bir ayrıcalıktır. Ancak her görevin bir sonu vardır. Çanakkale`de partimizi toparlamak için göreve getirildim. Bu görevimi de layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Bundan sonra Demokrat Parti`de milletvekilliği ve belediye başkanlığı hariç görev verirlerse her zaman hazırım. Demokrat Parti`nin bir üyesi olarak çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.
 
“Her zaman Çanakkale`ye hizmet ettik”
DP olarak her zaman Çanakkale`ye hizmet etmek için mücadele ettiklerini ifade eden Ünal; “İslamın şartı 5`dir. 6.`sı Demokrat Partili olmak. Neden? Çünkü, bu parti iş ve aş verdi. Bu nedenle Demokrat Parti`ye hizmet etmenin bir ibadet olduğunu kabul ediyorum. Dinimizi kullanarak siyaset hiç bir zaman yapmadık. Milliyetçiliğimizi de ön plana çıkararak siyaset yapmadık. Her zaman Çanakkale`ye hizmet etmek için mücadele verdik” diye konuştu.
 
“Dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”
DP`de görev aldığı süre içerisinde birlikte çalıştığı dava arkadaşlarına teşekkür eden Ünal şu şekilde konuştu: “Demokrat Parti bugün kötü günler geçiriyor. Ama çok açık bir yüreklilikle söylüyorum ki, Türkiye`yi düzlüğe çıkaracak parti yine Demokrat Parti`dir. İşçinin, emekçinin ve halkın yanında olan Demokrat Parti aranıyor. Partide görev aldığım süre içerisinde benimle birlikte olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
 
“DP adaylarına güveniyorum”
Demokrat Parti il kongresine aday olan Melih Fenercigil ile Şeref Sezer`in DP bayrağını daha yukarıya taşıyacaklarına inandığını kaydeden Başkan Ünal; “DP il başkanlığı için iki aday var. 28 Nisan Pazar günü yapılacak olan il kongresiyle büyük bir şölene hazırlanıyoruz. İl kongresine DP Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal katılacak. İki adayımıza da kongrede başarılar diliyorum. Benden aldıkları Demokrat Parti bayrağını daha yukarıya taşıyacaklarına inanıyorum. Adaylarımıza güveniyorum ve benden daha iyi işler yapacağına inanıyorum” dedi.
Paylaş