havadurum

Uğur Dündar ve Haluk Şahin artık işsiz değil

Bir süredir işsiz olan tüm Türkiye’nin sevdiği araştırmacı gazeteci Ugur Dündar ve sektörümüzün duayenlerinden köşe yazarı Haluk Şahin artık işsiz değiller. Uğur Dündar araştırmacı-soruşturmacı gazeteciliğine, Haluk Şahin de köşesine kavuşuyor. Her iki usta gazeteci OLAY’da....

1783
Değerli okurlar, ne güzel olurdu değil mi?...
 
 
 
Türkiye’nin duayen gazetecisi Uğur Dündar ve hem akademisyen hem de usta bir gazeteci olan Haluk Şahin’in işsizlik günleri sona erdi. Önceki gün Uğur Mumcu’nun anma günü nedeniyle Çanakkale’ye gelen Dündar ve Şahin, dün gazetemizin sabah toplantısında iş başı yaptı. Bir yandan çaylarını yudumlayan bir yandan da gündemdeki konuları tartışan Dündar ve Şahin’e hoş geldiniz diyen Aynur Ganiler, “Sizleri kadromuzda görmekten büyük mutluluk duyduk. Olay ailesi sizlerle daha da güçlenerek yoluna devam edecek. Biz Çanakkale’ye hizmet için her türlü fedakarlığa hazırız” diyerek bu birliktelikten onur duyduğunu dile getirdi.. )))
 
Evet, Uğur Dündar ve Haluk Şahin dün gazetemiz Olay’da idi. Yazarımız Kadir Kenar, onların işsiz olduğunu yazınca bizim de söyleyecek bir sözümüz ve de elimizden gelen bir şey olmalıydı. Keşke Olay Gazetesi böyle isimlere kapılarını açabilecek güce gelebilse. Ama yine de bize destek veren tüm okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. Böyle güzel haberler yazmak ve sizlere de okumak keyif verecektir.
 
(Gülümseyen Haber Merkezi)
Paylaş