havadurum

Türkiye birincisi Anafen Dershanesi`nden

Çanakkale`de hizmet veren Anafen Dershaneleri, her zaman olduğu gibi bu yıl da başarısına başarı katmaya devam ediyor.

1929
Çanakkale Anafen Dershaneleri öğrencisi Ayşe Özge Akman, SBS`de 100 soruya doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu. 2013 SBS`ye başarılarıyla damga vuran öğrencileriyle birlikte adından söz ettiren Çanakkale Anafen Dershaneleri, her geçen gün başarıdan başarıya koşuyor. SBS`de Türkiye birinciliğini elde eden Ayşe Özge Akman, göstermiş olduğu başarıdan dolayı Anafen Dershanesi tarafından cumhuriyet altınıyla onurlandırıldı.
 
 
“Gururluyuz”
Profesyonel ve aynı zamanda deneyimli kadrosuyla öğrencilere hizmet veren Anafen Dershanesi Çanakkale Merkez Şube Müdürü İbrahim Atakul, dershane olarak SBS`de hem Türkiye 1`incisi, hem de Çanakkale derecelerini çıkartmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Atakul; “2013 SBS sonuçları bildiğiniz gibi 12 temmuz Cuma gecesi saat 00.00 itibariyle açıklandı.Türkiye geneli tüm soruları doğru yapan öğrenci sayısı 110`dur. Bu 110 öğrencinin 41`i ANAFEN`li. Çanakkale Anafen Dershaneleri olarak hem Türkiye 1.si, hem de Çanakkale derecelerini çıkartmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2013 SBS sınavına Türkiye`den yaklaşık 1 milyon 100 bin öğrenci Çanakkale`den ise 5 bin civarı öğrenci girmiştir. Bu sınavda 100 soruda 100 doğru cevap veren öğrencimiz Ayşe Özge Akman 700 puan alarak Türkiye ve Çanakkale 1.`si olmuştur. Bu başarıyı ailenin desteği, düzenli ders çalışma, çok kitap okuma ve yanlışların üzerine ısrarla gitmesi ile elde etmiştir. Bireysel başarıda lider olan anafen dershaneleri Çanakkale 1.`si, 3.`sü, 5.`si, 6.`sı, 7.`si, 9.ları dershanemiz öğrencisi olarak ilk 10 da 6 öğrenci ile de kitlesel başarıda da lider olduğunu göstermiştir” dedi. “Anafen Dershaneleri eğitimi her türlü maddi ve ticari anlayışın üstünde tutan, insanı ön plana çıkaran ve ona değer veren, öğrenci merkezli, severek öğretme prensibiyle hareket etmektedir” diyen Atakul; “Öğrenci ve veli memnuniyetini her şeyin üstünde tutmakta, sosyal ve kültürel faaliyetlere yer vermekte ve daima en iyisini hedeflemektedir. Bu anlayışla hareket etmenin sonucu olarak kurulduğu yıllardan bu yana bireysel ve kitlesel başarılar elde etmiş ve elde ettiği Türkiye dereceleri ve özellikle kazandırma oranlarının yüksekliği ile öğrenci ve velilerinin haklı gururu olmuştur. Sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğu inancıyla yola çıkan ve SBS hazırlık sektöründe, sektöre yön veren "marka" kurum olmanın sorumluluğuyla hareket eden Anafen Dershaneleri olarak hedefimiz eğitime sürekli artı değerler katarak sınava hazırlanan öğrencilerimizin hedefledikleri okulları kazanmalarına yardımcı olmanın yanı sıra okul derslerinde de başarılı, örnek birer öğrenci olmalarını sağlamaktır” şeklinde konuştu.
 
 
“Öğrencilere tercih danışmanlığı yapacağız”
Atakul açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Öğrencilerimize geleceklerini şekillendirmelerinde rehberlik ederken onları sorumluluk sahibi, üretken, topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmenin gayretindeyiz. Anafen dershaneleri olarak tercih yapacak olan kayıtlı öğrencilerimiz ve kayıtlı olmayan tüm öğrencilere tercih danışmanlığı yapacağız.Tüm öğrencilerimizi kutlar, bu başarıda emeği geçen dershane öğretmenlerimize, okul öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.” Yapılan konuşmanın ardından Müdür İbrahim Atakul, SBS Türkiye birincisi Ayşe Özge Akman`ı cumhuriyet altınıyla onurlandırdı.
Paylaş