havadurum

Turgut Reis Ortaokulu'nda karne heyecanı

Turgut Reis Ortaokulu öğrencileri, karne sevincini öğretmen ve aileleriyle birlikte kutladı. Karne töreninde Engellilerle Dayanışma Yetenek Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri taktim edildi.

646

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. döneminin sona ermesi ile birlikte öğrenciler uzun yaz tatillerinin kapılarını araladı. Okullarda sevinçleri yüzlerinden okunan öğrenciler, karne almanın sevincini arkadaşları, öğretmenleri ve aileleriyle paylaştı. Kimi öğrenciler kırık notlar nedeniyle üzgün olsa da kimi öğrenci de başarı belgelerini gururla taşıdı. Çanakkale`de 8 bin 609 okul öncesi, 25 bin 057 ilkokul, 23 bin 708 ortaokul, 27 bin 684 ortaöğretim öğrencisi mezun oldu. Karne heyecanının yaşandığı okullardan biri de Turgut Reis Ortaokulu oldu.

Sınıflarında öğretmenlerinden karne ve başarı belgelerini alan öğrenciler, Turgut Reis Ortaokulu bahçesinde bir araya geldi. Düzenlenen törende, okulda yapılan Engellilerle Dayanışma Yetenek Yarışması`nda dereceye giren öğrencilere ödülleri okul müdürü Şule Yıldızoğlu ve diğer öğretmenler tarafından taktim edildi. Tören İstiklal Marşı`nın okunmasıyla sona erdi.
(Damla Şener Okdaş)

Paylaş