havadurum

Turgut Reis’den muhteşem Öğretmenler Günü

Öğretmenler Günü dolayısıyla geçtiğimiz hafta sonu Lidya Cafe’de düzenlenen Öğretmenler Günü`ne Turgut Reis Orta Okulu damgasını vurdu.

1289
 
 
Turgut Reis Orta Okulu’nun Öğretmen Günü nedeniyle birlik ve beraberlik gecesi Lidya Cafe’de düzenlendi. İngilizce Öğretmeni Burcu Aycibin ile Türkçe Öğretmeni Emel Başaran’ın organize ettiği geceye eski ve yeni öğretmenler ile okul yönetimi tam kadro katıldı. Okul Müdürü Kadir Başol bir konuşma yaparak “Böyle güzel bir ortamda olmaktan çok mutluyum. Umarım bu tür ortamlar daha çok yaşanır çünkü stresli ve yoğun geçen eğitim öğretim yılında siz meslektaşlarımın motivasyona ihtiyacı her zamankinden çok olacaktır. Başarılı bir okul, başarılı bir öğretmen kadrosuna sahibiz. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi. Turgut Reis Ortaokulu eski Müdürü Sefaettin Özkan’ın da katıldığı gecede kendisine plaket ve hediye takdim edildi. Özkan konuşmasında “Turgut Reis Ortaokulunda geçirdiğim yıllar içinde bana gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu oldum. Böyle bir kadroyla çalışmaktan gurur duydum.” dedi. Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seher Sonkurt geceye dair bir değerlendirme yaparak; “Bu okulda ve bu ortamda olmak benim için hem sevinç hem de onur kaynağı. Okul içinde şartlar ne kadar zor olursa olsun birlik ve beraberlik üst seviyede. Bu okulda ve böylesine güzel bir ekip içinde olmaktan çok mutluyum. Umarım böylesi güzel bir ortamda ve böylesi güzel bir okulda yaşadıklarımızı hayatımız boyunca yanımızda taşırız. Tüm arkadaşlarımı ve öğrencilerimi çok seviyorum.” dedi.
 
 
Okul yönetimi ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen gecede eğlence doruk noktasındaydı. Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Aysun Özavcı’nın okuduğu öğretmen şiiri gecede duygulu anların yaşanmasına sebep olurken büyük alkış topladı. Beden Eğitimi Öğretmen Erdal Laçinkaya, Fizik Öğretmeni Ertan Yavuz, Fen Bilgisi Sercan Badur ve Müzik Öğretmenleri Nuran - Cahit Kaşıkçı kendi sesleriyle seslendirdikleri türkülerle gecede unutulmaz anlar yaşattı. Hep bir ağızdan söylenen türküler ve sahne performansları geceye damgasını vurdu. Birlik ve beraberlik örneği gösteren öğretmenler gönüllerince doyasıya eğlendiler. Unutulmaz anların yaşandığı gece bir sonraki öğretmenler gününde buluşmak için söz verilerek bitti. *Yusuf SONKURT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş