Turan, Küçükkuyu ve Gelibolu'dan gelen misafirleri ağırladı

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Gelibolu ve Küçükkuyu’dan gelen misafirlerini Ankara’da ağırladı. Gelibolu eski Belediye Başkanı Cihat Bingöl, Ufuk Aksoy ve Yavuz Kaya ile Küçükkuyu Belde Başkanı Fahrettin Yığın, Halil Zahit Mert ve Burak Tahmaz ziyaretlerde bulundu.

539

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Ankara’da Gelibolu ve Küçükkuyu’dan gelen misafirlerini ağırladı. Gelibolu Belediye eski Başkanı Cihat Bingöl, Ufuk Aksoy ve Yavuz Kaya, Bakan Yardımcısı Turan’ı ziyaret edenler arasındaydı. Ayrıca, Küçükkuyu’dan Belde Başkanı Fahrettin Yığın, Halil Zahit Mert ve Burak Tahmaz da Turan’ın misafirleri arasında yer aldı. Ziyaret sırasında, İçişleri Bakanlığı’nın faaliyetleri hakkında misafirlerine bilgi veren Bülent Turan, hemşehrilerine GAMER’i gezdirdi. Görüşmelerde, Gelibolu ve Küçükkuyu’da yapılması planlanan projeler ele alınırken, çeşitli önemli konular da gündeme geldi.

Turan, Gelibolu ve Küçükkuyu misafirlerini ağırladı

Ziyarete ilişkin bilgi veren Turan; “Gelibolu’muz ve Küçükkuyu’muzdan misafirlerimiz vardı. Gelibolu eski Belediye Başkanımız Cihat Bingöl, Ufuk Aksoy ve Yavuz Kaya ile birlikte, Küçükkuyu'dan da Belde Başkanımız Fahrettin Yığın, Halil Zahit Mert ve Burak Tahmaz'la birlikte ziyaretimize geldi. Misafirlerimize, Bakanlığımız faaliyetleri hakkında bilgi vererek, GAMER'i gezdirdik. Gelibolu ve Küçükkuyu da yapılması planlanan projeleri konuştuk. Hemşehrilerimizi bakanlığımızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş