Turan, “Bir mola” sergisini açtı

AKP Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, geçtiğimiz günlerde `Bir Mola` isimli fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Kendi objektifinden yansıyan fotoğrafları sergileyen Turan, bu tarz hobilerin insanların ruhuna katkı sağladığını ifade ederek; “O yoğun hayatımıza kısa bir mola verebiliyorsak ne mutlu bize diye düşündüm” dedi.

692
 
 
AKP Çanakkale 1`inci sıra Milletvekili Adayı Bülent Turan, Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde kendi çekmiş olduğu fotoğrafları bir sergide buluşturdu. Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi`nde açılışı gerçekleştirilen sergiye, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, AKP Çanakkale İl Başkanı Erdener Can, AKP Çanakkale Milletvekili Adayları ve vatandaşlar katıldı. Kurdele kesiminin ardından katılımcılar fotoğraf sergisini gezdi. AKP Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan açılışta yaptığı konuşmada “Bu tarz hobilerin insanların ruhuna katkı sağladığını düşünüyorum. Bendeniz fotoğraf çekiyorum. Bu fotoğraflarımızı bir albüm haline getirmiştik. Bu eserleri arkadaşlarımızla paylaşalım, hep aynı konuları görüşmeyelim, farklı bir pencere olsun, adına `bir mola` diyelim dedik. O yoğun hayatımıza kısa bir mola verebiliyorsak ne mutlu bize diye düşündüm” dedi.
 
 
“Çanakkale 24 saat yoğun bir şehir”
Çanakkale Valisi Ahmet Çınar açılışta gerçekleştirdiği konuşmada, Çanakkale`nin dünyanın en güzel yeri olduğunu ifade ederek; “Gelecekte dünyanın merkezi olacak konuma, tarihe, geçmişe ve potansiyele sahip. Müthiş canlı bir şehir. Ben buradan önce bir büyük şehirden geldim. Saat 10:30 dediğinizde sokaklar boşalmaya başlar. Burada neredeyse 24 saat yoğun bir şehir, güzel bir şehir. Bu şehirde insanlar sanat adına güzel etkinlikler yapıyorlar. Bir kısmına biz yetişemiyoruz bile. Bu kadar küçük bir şehirde bu kadar çok sanatsal etkinliğin oluşu, bu şehrin geleceği açısından da büyük bir avantajdır” diye belirtti. (Tekin Bozkurt)
Paylaş