havadurum

Tuna’dan şehit ailesine ziyaret

Vali Güngör Azim Tuna, Mayıs ayında Şırnak`ın Besta kesiminde çıkan çatışmada şehit düşen Teğmen Korhan Kuruçay’ın, Biga Yeniçiftlikteki kayınbabasının evini ziyaret etti.

365
Şehit Teğmen Korhan Kuruçay’ın, eşi hemşire Hicret Topçu Kuruçay’ın babası Muhittin Topçu’yu,  ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, şehitlerin emanetleri için “Bizim emanetimizdirler” dedi.  Başsağlığı dileklerinde bulunan Vali Güngör Azim Tuna, şehitlerimizin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini kendileri ve aileleri için neler yapılırsa yapılsın yetersiz kalacağı ifade etti.
 
Şehit Teğmen Korhan Kuruçay’ın eşi hemşire Hicret Topçu Kuruçay’ın görev yeri Şırnak’tan ailesinin olduğu yere tayinin aldırılması için çalışmaların başlatıldığını kaydeden Vali Güngör Azim Tuna, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ve desteklerini asla esirgemeyeceklerini söyledi.
 
Biga Kaymakamı Fatih Genel ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin’in de bulunduğu ziyarette şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Güngör Azim Tuna, her zaman üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Paylaş