Tuna’dan duygulandıran veda

Çanakkale valisi Güngör Azim Tuna’nın Eskişehir Valiliği’ne atanması sebebiyle önceki akşam Kolin Otel’de veda kokteyli düzenlendi. Tuna, burada yaptığı duygusal konuşması ile özellikle valilik personeline duygu dolu anlar yaşattı.

1037
Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna için Kolin Otel Havuzbaşı’nda veda kokteyli düzenlendi. Kokteyle Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Çanakkale Belediye Başkan Vekili M. Oğuz Teoman, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sayit Koca, 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J. Albay Mehmet Aytekin, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, İl Protokol Üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız, ÇAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sezen ile Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve eşi Osman Okyay da kokteyle katılanlar arasındaydılar. Özellikle Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Vali Güngör Azim Tuna ile uzun uzun sohbet ederken, Kale Grubu kurucusu ve Murahhas Aza Dr. H. İbrahim Bodur’un sağlık durumu ile ilgili bilgiler verdi.
 
 
 
 
 
 
“Plaketleri Vali Tuna verdi”
Çanakkale Valiliği öncülüğünde kentin kalkınması ve tanıtımında yeri bulunan projelere vermiş oldukları desteklerden dolayı Kale Gurubu Onursal Başkanı ve Murahhas Azası İbrahim Bodur, İÇDAŞ Grubu Genel Müdürü Bülend Engin, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, AKÇANSA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen, Fernur Sözen, Hüseyin Özcan, İsmail Veral, İsmail Bayraktar, Tevfik Başarı, Tahsildaroğlu Süt Ürünleri A.Ş. Salman Tahsildaroğlu, ÇAGİAD Başkanı Hikmet Sezen, ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Çanakkale Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Terzioğlu Vakfı BaşkanlığıI, Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Celal Koloğlu ve DOĞTAŞ Tic. A.Ş.’ ye Vali Güngör Azim Tuna tarafından plaket verildi. Kokteylde sinevizyon gösterisinin ardından Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer konuşma yaptı.
 
 
“İşte gidiyorum Ceşm-i siyahım”
Ardından Vali Güngör Azim Tuna yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşandı. Özel Kalem Müdürlüğü personeli tarafından kendisine hediye edilen bağlamayı çalması için yapılan ısrarları kırmayan Vali Güngör Azim Tuna ”İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım” türküsünü seslendirdi. Daha sonra Vali Güngör Azim Tuna kokteyle katılanlarla tek tek vedalaştı.
Paylaş