Toplum Merkezi’ne müdürlük freni

Çanakkale Belediyesi tarafından mahalle halkının sosyal kültürel anlamda gelişmelerinin sağlanması için düzenlenen Fevzipaşa Toplum Merkezinin açılışı bir türlü yapılamadı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün henüz personel atamadığı toplum merkezinin ne zaman açılacağı merak konusu oldu.

439
 
Çanakkale Belediyesi tarafından Kentin ihtiyaç duyulan bölgelerinde sosyal kalkınmayı sağlamak amacıyla oluşturulan Toplum Merkezleri Projesi kapsamında düzenlenen Fevzipaşa Toplum Merkezi henüz faaliyete geçemedi.
 
Çanakkale Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ortaklığında yürütülen merkezlere ek olarak yapılan tespitler sonucunda Fevzipaşa Mahallesi yaşayanlarının yararlanmaları amacıyla hem sosyal alanda eğitim alabilecekleri hem de kültürel ve sanatsal alanda yeteneklerini geliştirebilecekleri Toplum Merkezi için Nalbantlar Sokak’ta bulunan tescilli yapı belirlenmiş merkez olarak hazırlıkları tamamlanmıştı. Uzun bir süre önce hazırlıkları tamamlanan toplum merkezinin neden açılmadığı kamuoyu ve mahalle halkı tarafından merak ediliyor. 
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün toplum merkezine henüz personel atamadığı öğrenilirken, mahalle halkının merkezin açılmasını sabırsızlıkla beklediği ifade edildi.
 
Paylaş