havadurum

Ticaret Borsası’ndan teknolojiye yakın takip

Çanakkale Ticaret Borsası, Olivtech Zeytin Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. 101 firmanın katılım yaptığı fuar, zeytin ve zeytinyağı sektörünün buluşma noktası oldu. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 ve 4 nolu hollerde gerçekleşen fuarda, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, İstanbul, İzmir, Manisa, Mersin, Sakar-ya, Uşak ve İtalya`dan firmalar yer aldı. İzmir Uluslararası Fuar Alanında düzenlenen Olivtech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’na katılan ÇTB Başkanı Kaya Üzen, fuarda sektör ile ilgili son gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

409
 
101 firmanın katılım yaptığı fuar, zeytin ve zeytinyağı sektörünün buluşma noktası oldu. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 ve 4 nolu hollerde gerçekleşen fuarda, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, İstanbul, İzmir, Manisa, Mersin, Sakarya, Uşak ve İtalya`dan firmalar yer aldı.
 
Türkiye`nin çeşitli illerinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra, yurt dışından Almanya, Avusturya, Filistin, İran, KKTC, Libya, Mısır, Pakistan, Romanya, Rusya, Suriye, Ürdün ve Yunanistan`dan profesyonel alıcılar fuarı ziyaret etti. Fuara ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Erol Özen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salamon Halyo, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uzun, Meclis Üyeleri Mehmet Ok, Sinan Erdoğan, Mehmet Tosun ve çok sayıda işadamı katıldı.
 
İzmir Uluslararası Fuar Alanında düzenlenen Olivtech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’na katılan ÇTB Başkanı Kaya Üzen, fuardaki izlenimlerini kamuoyu ile paylaştı. Üzen, fuarda sektör ile ilgili son gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek; “Türkiye`nin uluslararası pazarda rekabet gücü yüksek tarımsal ürünleri arasında yer alan zeytin ve zeytinyağında, ürün çeşitliliğini ve kalitesini sergileyen Olivtech, ikinci yılında da katılımcılarına önemli iş bağlantıları kurma olanağı sundu. Fuar kapsamında ilki düzenlenen 1. Chief Student Yemek Yarışması büyük ilgi görürken, Workshop etkinliği fuara renk kattı. Panellerde ise, sektör tüm yönleriyle masaya yatırıldı. Olivtech Fuarı üyelerimizin sektörleri ile ilgili son gelişmeleri yakından takip etmeleri ve gerek yurt içi ve gerekse yurtdışı bağlantısı yapma fırsatı yakalamaları bakımından son derece önemli oldu. Ayrıca fuar dışında üyelerimizle birlikte Ayvalık Yudum fabrikasına ziyarette bulunarak, sektör oyuncularının birlikte fikir alışverişinde bulunma ve yerinde teknolojiyi görme imkanı sağladık” dedi.
 
Paylaş