Terbiyesizliğin böylesi!

6523

 ÇOMÜ’de FETÖ’den tutuklanan eski Rektör Sedat Laçiner döneminde, ahlaksız yayınları ile kentte tepki çeken, FETÖ’cü kalemleri yazar olarak bünyesinde bulunduran ÇOMÜ haber isimli site adı anılan ÇOMÜ Radyo sorumluluğu da üstlenin Vural Bulut isimli şahıs, bu dönemde AKP’yi destekleyerek yayınlarına devam ediyor. Son olarak 24 Haziran seçimlerinde sonuçların belli olmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile terbiyesizliğe devam etti. Söz konusu şahıs, Erdoğan dışında oy verenlere, “Onun bunun çocukları” ifadesini kullandı. Söz konusu şahıs halen ÇOMÜ’de görevler alırken, bu kindar duruşu ile yaptığı yayın ve paylaşımlar Çanakkale’de tepki ile karşılanıyor. 

 
İşte o paylaşım!
ÇOMÜ’de görevli, bir dönem “Sedat Laçiner’in adamı” olarak da bilinen Vural Bulut isimli şahıs sosyal medya hesabından; “Onun bunun çocukları amma hopladılar zıpladılar. Ne çok inanmışlardı. Millet koydu gene. Onun bunun çocukları” paylaşımında bulundu,. 
 
FETÖ itirafı kayıtlara geçmişti
Bulut, FETÖ darbe davası iddianamesinde kayıt altına alınan ifadesinde, 29 Ağustos 2016 tarihli ifadesinde; “ÇOMÜ de Radyo, Tv, gazete bölümünde genel yayın yönetmenliğini yaptığını, üniversite öğrenciliği döneminde cemaate yakın yurtlarda ve evlerde kaldığını, 2007 yılında cemaatten uzaklaştığını, 2010 Ekim ayında ÇOMÜ`ye işe girdiğini, Rektörlük seçim çalışmalarında ÇOMÜ Haber Sitesi ile ilgilendiğini, Hamit Palabıyık aracılığı ile Sedat Laçiner lehine yayınlar yaptıklarını, eski Rektör Ali Akdemir`in aleyhine yine yayın yaptıklarını, Laçiner`in kendisini basın birimine aldığını, ÇOMÜ`de radyo kurmak konusunda görevlendirildiğini, bunun için İstanbul`a gidip gelip bir süre kaldığını, gidip geldiğini, bunların birinde Rektör danışmanı Halil Şimşek`in kendisine Samanyolu Tv spikeri Kemal Gülen`e götürmek üzere helva verdiği” gibi ifadelerine yer vermişti. 
(Seçkin Sağlam)
Paylaş