Taksicilerin sorunlarını dinledi

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, kentte görev yapan taksicileri çeşitli konularda bilgilendirdi.

441
 
Düzenlenen toplantıda taksici esnafı ile bir araya gelen Oda Başkanı Mehmet Ali Demir, taksimetrelerin mühürlerinin yenilenmesi, indirimli akaryakıt alımı ve durak harici çalışan ticari taksiler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Durak başkanları toplantıda yaşadıkları sıkıntıları Oda Başkanı Demir’e iletti.
 
İlçelerden Çanakkale’ye gelen otobüslerin şehrin her yerine girip, yolcu indirip bindirdiğini, her yerde gelişi güzel bekleme yaparak trafiği aksattığını, yine otobüs firmalarına ait servis araçlarının, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak otobüs firmalarının yolcularını toplaması nedeniyle tepki gösteren taksici esnafı, yaşanan bu sorunlara bir çözüm bulunmasını istedi.
 
Oda Başkanı Mehmet Ali Demir ise, ilgili yerlere dilekçe vermelerine rağmen bu sorunların çözümsüz kaldığını söyledi. Demir, bu sorunların çözümü noktasında Vali Güngör Azim Tuna başta olmak üzere Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’tan taksici esnafının bu sorunlarının çözülmesi için yardım beklediklerini sözlerine ekledi.
 
Paylaş