havadurum

Taciz davası bitti artçıları sürüyor...

Çanakkale Baro Başkanı Tülay Ömercioğlu ile Kültür Sanat-Sen Genel Sosyal, Dış ilişkiler ve Kadın sekreteri Deniz Özsaygı arasındaki davanın ilk duruşması görüldü.

1066
Çanakkale 2 Asliye Ceza Mahkemesi`nde görülen ve karara bağlanan taciz dosyasında sanık avukatlığı yapan Çanakkale Baro Başkanı Tülay Ömercioğlu, kendisini eleştiren Özsaygı hakkında, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Özsaygı aleyhine suç duyurusunda bulunmuştu.
 
Kültür Sanat Sen Genel Sosyal Dış İlişkiler ve Kadın Sekreteri olan Deniz Özsaygı aleyhine,  Çanakkale Baro Başkanı  Av. Tülay Ömer Ömercioğlu`na hakaret ettiği gerekçesiyle açılan, Çanakkale 2. Asliye Ceza Mahkemesinde ki davanın  ilk duruşması gerçekleştirildi. Duruşmaya Tülay Ömercioğlu yurt dışında olduğu gerekçesiyle katılmazken Deniz Özsaygı ile vekili Av. Murat Denizer ve Tülay Ömercioğlu`nun vekili Av. Tunçer Karaca katıldı.
 
Deniz Özsaygı, mahkemeye yaptığı savunmada Ömercioğlu`na hakaret etmediğini ve dava konusu röportajındaki sözlerin hakaret unsuru taşımadığını ve eleştiri sınırları içerisinde olduğunu belirterek beraatini istedi. Yurt dışında olduğu için duruşmaya katılmayan Ömercioğlu`nun duruşmaya katılması için duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Paylaş