Spor merkezleri açıldı

Yaz Spor Okulları Anafartalar Spor Salonu’nda düzenlenen törenle start aldı. Çocuk ve gençler 2 ay süreyle değişik spor dallarında uzman hocalar yönetiminde eğitim görecek...

445
 
 
 
 
Çanakkale’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sorumluluğunda Temmuz ve Ağustos 2012 aylarında yürütülecek spor okulları çocuk ve gençlere kapılarını açtı. Değişik spor dallarında yaz boyunca eğitim görecek sporcu adayları için düzenlenen açılış töreni Anafartalar Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
 
Törene, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Spor Şube Müdürü Dr. Firuz Erdil, Ç.Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, spor branşlarının İl Temsilcileri, uzman antrenörler, sporcular ve onların ebeveynleri katıldı.
 
Türk Spor Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümüne rastlayan açılışta Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya ve İl Müdürü Nüammer Uslu birer konuşma yaparak, spor olgusunun önemini anlattı. Spor’un gençlerin gelişimine sağlayacağı katkıların büyük olduğunu söyledi.
 
Bu yıl İl Spor Merkezlerinde; Judo, Atletizm, Basketbol, Yüzme, Voleybol, Yelken, Tenis, Güreş, Jimnastik, Masa Tenisi ve Badminton branşlarında toplam 620 öğrencinin eğitim göreceği öğrenildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Haber: Cahit GÖVEREN
Foto: Okan KAYATAŞ
Paylaş