Ayvalıkgücü Belediyespor’a Başkan Ergin’den moral kahvaltısı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, hafta sonu 52 Orduspor ile karşılaşacak olan Ayvalıkgücü Belediyespor futbolcularıyla bir araya gelerek kahvaltı düzenledi. Başkan Ergin, futbolculara moral vererek başarı dileklerinde bulundu.

305

Hafta sonu 52 Orduspor’u Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda konuk edecek olan Ayvalıkgücü Belediyespor, moral depolamak amacıyla Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile kahvaltıda bir araya geldi. Sezona başarılı bir başlangıç yapan futbolcular ve teknik ekip, keyifli bir sabah geçirerek motivasyon artırdı.

Üç yıl önce güçlü takımların arasından sıyrılarak 3. Lig’de Ayvalık’ı başarıyla temsil eden Ayvalıkgücü Belediyespor, bu yıl da aynı başarıyı hedefliyor. Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Futbolcularımız ve teknik heyetle bir araya geldik. A Takımımız, 3. Lig’de Ayvalık’ı başarıyla temsil etmeye devam edecek. Pazar günü oynanacak olan 52 Orduspor karşısında güzel bir skor bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Ergin, Ayvalıkgücü Belediyespor'un bu sezon şampiyonluk yarışında yer alacağına inandığını vurguladı ve takıma başarı dileklerinde bulundu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş