A Milli Takım’ın Karadağ ve İzlanda Maçları Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Futbol Takımı’nın 2024/25 UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup’ta oynayacağı Karadağ ve İzlanda maçlarının aday kadrosu belli oldu. Ay-Yıldızlılar, 11 Ekim’de Samsun’da Karadağ ve 14 Ekim’de deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak.

207

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın belirlediği 27 kişilik kadroda, sakatlıkları nedeniyle Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak yer almadı. Stuttgart forması giyen Atakan Karazor ise ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.

A Millî Takım’a davet edilen oyuncular, 7 Ekim Pazartesi günü saat 12.00’den itibaren TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanmaya başlayacak. İlk antrenmanlarını aynı gün saat 18.30’da yapacak olan Ay-Yıldızlılar, Karadağ karşılaşmasının hazırlıklarını bu tesiste sürdürecek.

A Milli Takım Aday Kadrosu:

  • Kaleci: Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır
  • Defans: Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik
  • Orta Saha: Atakan Karazor, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü
  • Forvet: Ahmed Kutucu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Yunus Akgün
(YUSUF SONKURT)
Paylaş