Soydan; “CHP’de artık kavga dönemi bitmiştir”

CHP`nin bu hafta içindeki ikinci olağanüstü kurultayını değerlendiren CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan; “CHP’de artık kavga dönemi bitmiştir. 2 kurultayı da bitiren CHP’de artık içeride tartışılacak bir konu kalmamıştır. Hedefimiz ilk seçimlerde başarılı olmak” dedi.

482
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen 2. Kurultayın ardından parti içerisinde tartışılacak bir konunun kalmadığını belirten CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan; “CHP’de acaba kargaşa çıkar mı? diye bekleyenlerin bu beklentisi yerine gelmedi. Demokratik bir şekilde bir hafta içerisindeki 2. kurultayı da tamamladık. CHP’de artık kavga dönemi bitmiştir. 2 kurultayı da bitiren CHP’de artık içeride tartışılacak bir konu kalmamıştır” dedi.
 
“Hedefimiz ilk seçimlerde başarılı olmak”
CHP olarak halkın sorunlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade eden Soydan; “Hedefimiz ilk seçimlerde CHP olarak başarılı olmaktır. Yerel seçimler genel seçimlere açılan kapıdır. Bütün gücümüzle partimizi daha başarılı kılmak için çalışacağız” diye konuştu.
Paylaş