Şimdi, ne olacak?

717
Beşiktaş Kulübü`nden yapılan açıklama şöyle; "Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Futbol A Takımımızın Süper Lig`in 32. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maça geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında da görevli olan Halil Umut Meler`i atamıştır. Merkez Hakem Kurulu`nun Halil Umut Meler`i hem teknik direktörümüzün açıklamasının ardından hem de tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde üst üste ikinci kez Süper Lig maçımıza hangi saiklerle atadığını merak ediyoruz. Umuyoruz ki, bu atamanın makul bir açıklaması vardır. Merkez Hakem Kurulu`ndan ivedilikle konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz."
 
Meler ile ilgili Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da Fenerbahçe derbisinden sonra "Bu hakem arkadaş, rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Daha önce bizim maçları yönetti. Kendisinden hiç mutlu değilim. Kendisini görmek istemiyoruz bir daha Beşiktaş maçında" diye konuşmuştu.
 
Urgancılar: "Niyetin kötü olduğu aşikar"
Bu arada, Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar da sosyal medya hesabından "Açıklamamıza ekleyelim" notuyla şu ifadeleri kullandı:
"Niyetin kötü olduğu aşikar! Bu kasıtlı atama camiamıza ve futbolu sadece sahada oynayan herkese karşı bir meydan okuma mı? Bir hakem bile bile nasıl sabotajcı rolüne sokulur? O hakem bunu nasıl içine sindirir? 90 dakika tirtir titreyerek maç mı yönetilir?"
 
Meler`in yönettiği Beşiktaş maçları:
Beşiktaş 1-1 Antalyaspor
Beşiktaş 4-0 Erzurumspor
Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
(Haber Merkezi)
Paylaş