havadurum

Seyyar baz tehlike saçıyor

Barbaros Mahallesi’nde bulunan seyyar baz istasyonu tehlike saçmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay seyyar baz istasyonuna el koyan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın talimatları da işe yaramadı.

666
 
Geçtiğimiz ay Barbaros Mahallesi’ndeki seyyar baz istasyonuna el koyan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın talimatları da işe yaramadı. Baz istasyonun etrafındaki tahtadan çitler zabıta ekipleri tarafından kaldırılırken, mahalle sakinlerinin tepkisine neden olan seyyar baz istasyonu ise söz konusu bölgede tehlike saçıyor.
 
Baz istasyonunun Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın girişimine rağmen tehlike saçmaya devam ettiğini belirten mahalle sakinleri, baz istasyonunun bir an önce kaldırılmasını istediler. Tüm girişimlere rağmen baz istasyonunun halkın sağlığını tehdit etmeye devam ettiğini ifade eden Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin, seyyar baz istasyonunun peşini bırakmadıklarını ve daha önce olduğu gibi bu baz istasyonunun da kaldırılmasını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.
 
Öte yandan belediye zabıta ekipleri birlikte bölgeye giderek geçtiğimiz ay inceleme yapan Başkan Gökhan, halkın tepkisine neden olan seyyar baz istasyonunun kaldırılması için ise zabıta ekiplerine talimat vermişti.
Paylaş