havadurum

Seramik Müzesi’ni inceledi...

Bağlı birlikleri denetlemek üzere Çanakkale’ye gelen Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Serdar Dülger, kentte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

1064
 
İlk olarak Vali Ahmet Çınar’a nezaket ziyaretinde bulunan Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Serdar Dülger, Valilik makamında Vali Ahmet Çınar ile bir süre görüşerek Valilik Şeref Defterini imzaladı. 2008-2009 yılları arasında Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı olarak görev yapan Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Serdar Dülger`e ziyarete Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin’de refakat etti. Vali Ahmet Çınar, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Serdar Dülger’e günün anısına seramik tabak hediye etti.
 
 
Dülger`den Gökhan`a ziyaret
Daha sonra Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Serdar Dülger, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ı da makamında ziyaret etti. Başkan Gökhan ile bir süre görüşen Dülger, daha sonra Çanakkale Belediyesi tarafından kente kazandırılan Seramik Müzesi`ni inceledi. Başkan Gökhan`ın da eşlik ettiği ziyarette Dülger`e Seramik Müzesi`yle ilgili detaylı bilgiler verildi.
Paylaş