havadurum

Şenay Öğretmenin yolu Çanakkale'den geçmiş…

562

 Batman`ın Kozluk İlçesi`nde geçen cuma günü belediye başkanının aracına yönelik terör saldırısı sırasında kurşunların isabet etmesiyle yaşamını yitiren müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın ölümü herkesi derinden üzdü. Hayatının baharında, umutları, hayalleri yarım kalan Şenay Öğretmen, çok sevdiği müzik alanında görevine atanalı daha bir yılı bile doldurmadan hayata gözlerini yumdu. Şenay öğretmen herkesi derinden yaraladı, kahretti… Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün yayınladığı bir fotoğraf ile andı Şenay Öğretmeni. Geçen yıl üyesi olduğu 100 Ses Gençlik Korosu kampına katılmak üzere Çanakkale’ye geldiği ortaya çıkan Şenay Öğretmen, kamp sırasında arkadaşları ve hocaları ile birlikte Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etmiş, ziyaret oldukça neşeli geçmişti. Şenay öğretmen Başkan Gökhan ile bir de fotoğraf çektirmişti. Başkan Gökhan, dün paylaştığı fotoğrafında; “Acı bir anı çıktı arşivlerden, meğer terör şehidi Sevgili Aybüke ile 100 Ses Korosunda Mete Hoca sayesinde Çanakkale`de yollarımız kesişmiş” notuna yer verdi. 

 
100 Ses Gençlik Korosu Çanakkale’deydi 
Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden 35’e yakın üniversitenin gençlerinden kurulmuş olan 100 Ses Gençlik Korosu, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etmişti. 
Uzman koro şefleriyle, geniş bir koro ağı çerçevesinde etkinliklerini gerçekleştiren 100 Ses Koro Okulu bünyesinde kurulan 100 Ses Gençlik Korosu, Çanakkale kampı kapsamında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’la da bir araya gelerek, güzel bir ziyaret gerçekleştirmişti. 
(Seçkin Sağlam)
Paylaş