Şehidimiz uğurlandı

Hakkari`nin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakolu`nda el bombasının patlaması sonucu şehit olan Piyade Er Ali Bozkurt için Yenice ilçesinde tören düzenlendi.

635
 
 
 
Uçakla getirildiği Çanakkale`de Havaalanı`ndan Askeri Hastane`ye götürülen Bozkurt`un cenazesi, buradan alınarak eskort eşliğinde Yenice`ye ulaştırıldı. Çarşı Camisi`nde kılınan öğle namazının ardından, cenaze aracından indirilen Bozkurt`un naaşı musalla taşına konuldu. Cenaze namazının kılınmasının ardından yapılan askeri tören sırasında, Bozkurt`un yakınları güçlükle ayakta durabildi. Daha sonra, top arabasına konulan Bozkurt`un naaşı, ilçe içinde bir süre taşındıktan sonra, toprağa verilmek üzere doğduğu köy olan Soğucak`a götürüldü. El bombasının patlaması sonucu şehit olan Piyade Er Ali Bozkurt’un naaşı gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Törene, Vali Güngör Azim Tuna, AKP Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir ile CHP Milletvekili Ali Sarıbaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, çevre ilçelerin kaymakamları, belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
 
Paylaş