Şeftali yarışmasının kazananları ödüllendirildi

Lapseki Belediyesi 1.Şeftali Festivali kapsamında düzenlenen Şeftali ve Nektarin Yarışmasında dereceye girenler, festivalin son günü düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Nektarin dalında Recep Özkan’ın; Şeftali dalında ise Sancaktar Meyvecilik’in birinci olduğu yarışmada dereceye girenlere ödülleri Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk tarafından takdim edildi.

529

Lapseki 1. Şeftali Festivali kapanış programında Şeftali ve Nektarin Yarışmasının dereceye giren meyvelerini yetiştiren üreticiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’ndaki törenle ödüllendirildi.

Yarışmanın Nektarin kategorisinde Recep Özkan 1., Metehan İş 2., Mehmet Olgun 3. olurken; Şeftali kategorisinde Sancaktar Meyvecilik birinci, Ayhan Zeybek ikinci, Kıymet Defne Yeşilbaş ise üçüncü oldu.

Yarışmanın birincilerinin 2 bin TL para ödülü, gübre desteği ve cep telefonu ile ödüllendirildiği organizasyonda, ikincilere 1.500 TL para ödülü, gübre desteği ve yarım altın verilirken; üçüncüler bin lira para ödülü, gübre desteği ve çeyrek altın sahibi oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk takdim etti.

Ödül törenin ardından sahne alan Selin Ataş’ın konseri ile tamamlanan festivalin kapanış programına İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz da katıldı.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş