"Seçimden seçime gelenlerden hiçbir zaman olmadık"

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin geride kalmasıyla beraber, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarına ortak çözümler aramaya devam ediyor. Seçim sürecinde de, seçimden önce de halkın desteğini, hep hissettiğini dile getiren Ak Partili Gider; "Verdiğiniz oylar, bizlere gösterdiğiniz teveccüh, bizler için çok kıymetli" dedi.

371

Türkiye`de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, köy köy, ilçe ilçe sürdürdüğü teşekkür ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Köylerde, vatandaşlarla temas halinde olan Ak Partili Gider, güncel sorunları dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretleri esnasında, vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Gider; "Hayat her zaman dinamiktir. Gelişim sürdükçe, çözülmesi gereken yeni konular hep olacaktır. Bizler de sizlerden aldığımız güçle, tüm sorunların üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Gider; "Tüm sorunların üstesinden geleceğiz"
Ak Partili Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, geride kalan seçimlerin ardından vatandaşlarla görüşerek, teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında, Biga`da Hacıpehlivan ve Lapseki`de İlyasköy`ünde, yoğun ilgiyle karşılaşan Ak Partili Gider; köydeki kadınlar, çocuklar ve köy ahalisiyle bir araya geldi. Lapseki köy meydanında konuşma yapan Milletvekili Gider, köy ziyaretlerinin, seçim sürecine özel olmadığını, seçimden sonra da ziyaretlere ara vermeden devam edeceklerini vurgulayarak; "Verdiğiniz oylar, bizlere gösterdiğiniz teveccüh, bizler için çok kıymetli. Daha 2015`te ilk milletvekili adaylığım döneminde de, milletvekili olduğum dönemde de İlyasköy bizlere desteğini hep gösterdi. İlyasköy bizleri bağrına bastı, bizler İlyasköy`ü hep sevdik. Sıklıkla burada olduğu gibi tüm köylerimizi ziyaret ederek, güncel sorunların çözümü için el ele vererek güç birliği yapmaya devam edeceğiz. Hayat her zaman dinamiktir. Gelişim sürdükçe, çözülmesi gereken yeni konular hep olacaktır. Bizler de sizlerden aldığımız güçle, tüm sorunların üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.

"Burada bir oy eksik almışsak, kabahat bizdedir"
Biga`nın Hacıpehlivan Köyü`ne yapılan ziyarette, gerçekleşen seçimlerde yüzde 68 oranında oy veren köy halkına teşekkür eden Ak Partili Gider; "Bizler, seçimden seçime gelenlerden hiçbir zaman olmadık. Hele ki oy alamadığı için millete hakaret edenler hiç olmadık. Burada bir oyu biz eksik almışsak, kabahat bizdedir. Demek ki bizler kendimizi yeterince iyi anlatamamışız demektir" diye konuştu.

Gençlerle bir araya geldi
Ak Partili Gider; köy ziyaretlerinin ardından, Lapseki kordon boyunda vatandaşlarla bir araya geldi. Lapsekili gençlerin daveti üzerine gençlerle görüşen Milletvekili Gider, problemlerini ve görüşlerini dinledi. Gerçekleşen görüşmelerde, Ak Partili Gider`e Lapseki İlçe Yönetimi ve İl Genel Meclisi üyeleri eşlik etti.
(Atilla Akın)

Paylaş