havadurum

Şarlan "Adaylara başarılar diliyorum"

445

Çanakkale Barosu Genel Kurulu için tarih yaklaşırken kimlerin aday olacağı da merak konusu oldu. Uzun yılardır Çanakkale Barosu Başkanlığını başarı ile yürüten Av. Bülent Şarlan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çanakkale Barosu Genel Kurulu`nda adaylığını koymayacağını açıkladı. Almış olduğu sorumluluğu tüm gücüyle yerine getirmeye çalıştığını belirten Şarlan; "Çanakkale Barosu`nun Türkiye`nin örnek ve öncü barolarından biri olması en büyük mutluluğumdur" dedi. Baro Başkanlığı görevini başka bir meslektaşına emanet etmekten onur duyacağını belirten Şarlan; "Yapılacak Genel Kurulda aday olmayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Aday olan arkadaşlarıma da bu onurlu yarışta başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. 

"Almış olduğum sorumluluğu tüm gücümle yerine getirmeye çalıştım" 
Şarlan açıklamasında; "Baro Başkanlığı başta olmak üzere meslektaşlarımızın destekleri ile önemli görevlere getirilmek ve bu görevleri yürütmek şüphesiz ki çok onur vericidir. Siz de bana bu onuru birçok kez yaşattınız. Ben de almış olduğum sorumluluğu tüm gücümle yerine getirmeye çalıştım. Geldiğimiz noktada Çanakkale Barosu`nun Türkiye`nin örnek ve öncü barolarından biri olması en büyük mutluluğumdur" dedi. 

"Genel Kurulda aday olmayacağımı sizlerle paylaşmak isterim"
Baro Başkanlığı`na aday olmayacağını belirten Şarlan; "Aynı onuru başka bir meslektaşımın da yaşaması için bana emanet etmiş olduğunuz Çanakkale Barosu Başkanlığı görevimi takdir edeceğiniz bir meslektaşıma devir ve teslim etmekten mutluluk duyacağım. Yapılacak Genel Kurulda aday olmayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Aday olan arkadaşlarıma da bu onurlu yarışta başarılar dilerim" dedi. 
 
"Bağımsız yargıyı savunmaya devam edeceğim"
Bağımsız yargıyı savunmaya devam edeceğini ifade eden Şarlan; "Avukatlık mesleğine ve Çanakkale Barosu`na hizmet etmeye, bağımsız yargı ve özgür savunma için mücadele etmeye devam edeceğim. Bugüne kadar edindiğim bilgi ve tecrübelerimi paylaşmaktan da her zaman mutluluk duyacağım. Nihayetinde her şey mesleğimiz ve Çanakkale Barosu içindir" dedi. 

"Genel Kurul sürecimizin başarı ile tamamlanmasını diliyorum"
Şarlan son olarak; "Siz değerli meslektaşlarıma, baro yönetimimizde, kurullarımızda ve komisyonlarımızda birlikte çalıştığım meslektaşlarıma ve baro personelimize destekleri için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Genel Kurul sürecimizin başarı ile tamamlanmasını diliyor, tüm meslektaşlarımı saygı ve sevgi ile selamlıyorum" ifadelerini kullandı.
(Eren Aşnaz)
Paylaş