Şampiyonlar belli gibi

1.grupta İnegölspor, 2. grupta Nazilli Belediyespor, 3. grupta Hatayspor’un ipi göğüsleyip, 2.lige yükselmesine mutlak gözle bakılıyor...

586
 
İnegölspor
 
 
Nazilli Belediyespor
 
 
Hatayspor
 
57 kulübün 3 grupta mücadele verdiği Spor Toto 3.liginde normal sezon 3 hafta sonra tamamlanacak. Gruplarını birinci sırada tamamlayan ekipler (3 takım) doğrudan 2.lige yükselecek. Gruplarında 2,3,4,5 sıralarda yer alacaklar ise kendi aralarında Play-Off maçları oynayıp, finalde kazananlar (3 takım) yine sezon hedefine ulaşarak, 2. Lige çıkacak. Böylelikle toplam 6 kulüp bir üst kategoriye terfi edecek. 36 haftalık maratonda son 270 dakikaya girilirken, gruplarda liderliklerini sürdüren İnegölspor, Nazilli Belediyespor ve Hatayspor şampiyonluğa, dolayısıyla 2.lige oldukça yaklaştı.
 
1. grupta; Bayrampaşa, Hacettepe, Diyarbakır Bş. ve Gümüşhane Play-Off  adayları olarak belirginleşiyor. 2.grupta; Keçiörengücü, Bld. Bingöl, Kahramanmaraş ve Yalı takımları Play-Off için oldukça avantajlı. 3.grupta ise Tarsus İd.Yrd., Nilüfer, Sancaktepe ve Darıca Gençlerbirliği Play-Off yolu gözlüyor.
 
3.ligde düşme hattında bulunan ekipler ile tehlikeli bölgenin hemen üstünde yer alan takımlar diken üstünde. Gruplarında Keçiören, Akçaabat Sebat, Kepez Belediye, Ergani, Araklı, Afyonkarahisar ve Çarşamba şimdiden acı sonla karşılaştı. Bu kulüpler yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecekler. Gruplarında gelecekteki profesyonelliklerini son 3 haftaya  bağlayan MKE. Kırıkkale, Lüleburgaz, Gebze, Arsin, Küçükçekmece OYAK. Renault, Ankara Demir ve Diyarbakır Kayapınar Belediye nefes nefese geçecek son 270 dakikada onur savaşı verecekler. 
Paylaş