havadurum

Şakar’dan ÇASİAD ve ÇTB’ye ziyaret

Çanakkale Defterdarı Sacide Şakar, 23. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ÇASİAD’ı ziyaret etti...

453
Çanakkale Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret eden Defterdar Sacide Şakar’ı ÇASİAD Yönetim Kurulu karşıladı. Bu yıl kutlanan 23. Vergi Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Defterdar Sacide Şakar, kente hizmet veren işadamlarının önemine değindi. Vergi gelirleri açısından yakalanan başarının, herkesin ortak başarısı olduğunu belirten Şakar; “Başardıysak bu hepimizin başarısıdır, bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Güçlü bir devletin vergilerini ödeyen, başarılı tüccarların katkıları ile oluşabileceğini belirten ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız ise; “Biz buraya hizmet etmeye geldik, bey ağa olmak için değil, siz bu alanda hizmet ediyorsunuz biz bu alanda ediyoruz. Sizin performansınızı biz de kutluyoruz” diye konuştu.
 
 
Defterdar Şakar ÇTB’de
23.Vergi Haftası etkinlikleri nedeniyle Defterdar Sacide Şakar, Ticaret Borsası Meclisini ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ziyarette konuşan ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen; “23. Vergi Haftası nedeniyle öncelikle Vergi Haftasını kutluyorum. Ziyaretinizden dolayı mutluluk duyduk. Çanakkale’nin gelir ve giderlerindeki dengeyi sağlamak adına yürüttüğünüz çalışmalardan dolayı Ticaret Borsası Başkanı olarak Borsamız adına sizlere teşekkür ediyorum “dedi.
 
Defterdar Sacide Şakar ise; “Çanakkale dinamik bir kent 5 yıl öncesiyle kıyasladığımızda giderlerimizi karşılar hale geldik. Vergi Haftası nedeniyle bu yıl 40 senenin üzerinde mükellefimiz olan mükelleflerimizi ziyaret edeceğiz ve aynı zamanda İskele Meydanında maliye aracımızla vatandaşlarımıza Vergi Haftasıyla ve yasal düzenlemelerle ilgili bilgi vereceğiz” diye konuştu.
 
Şakar ziyaret sonrasında Ticaret Borsası Konferans Salonunda Defterdarlığın düzenlediği Kobilere Yönelik Yeni Türk Ticaret Kanunu Paneli ile ilgili de ayrıntılı bilgi verdi. Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erol Özen de defterdar ve heyetinin vergi haftasını kutlayarak Türkiye’nin gelecekte güçlü bir ülke olması için tüm bireylerin vergi ödeme yükümlülüğünü severek ve isteyerek yerine getirmesi gerektiğinin ifade etti. Son olarak Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ve Meclis Başkanı Erol Özen tarafından Defterdar Sacide Şakar’a 23.Vergi Haftası ziyaretinin anısına plaket ve çiçek takdim edildi.
Paylaş