havadurum

Şahin “Ramazan Bayramı Kardeşlik, Sevgi ve Dayanışma Zamanı”

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin'in Ramazan Bayramı mesajı, "Toplumun birlik ve beraberlik içinde olduğu, sevgi ve hoşgörünün en üst seviyede yaşandığı özel bir zaman dilimini yansıtıyor” dedi.

563

Ramazan Bayramı, İslam dünyasının en önemli ve sevinç dolu zamanlarından biridir. Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi, Çanakkale'de de bu mübarek günler coşkuyla karşılanmaktadır. Belediye Başkanları Birliği Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin, Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte bir kutlama mesajı yayınladı.

Mehmet Ünal Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi. " Yine bir Ramazan Bayramı'na huzur ve sevinçle erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği, sevgi ve hoşgörünün yoğun yaşandığı özel günlerdir. Bu kutsal zaman diliminde, geçmişteki kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimize olan sevgi ve saygımızı daha da pekiştirme fırsatı buluyoruz. Müslümanlar için özel bir gün olan Ramazan Bayramı'nda samimi insanların bir araya gelerek kardeşlik duygularının en yüksek seviyede yaşandığı bu mübarek bayramı en içten dileklerimle kutluyorum. Ramazan'ın bereketi ve huzuru tüm hayatlarımıza yayılsın, birlikte nice mutlu bayramlar geçirmeyi dilerim. Ramazan Bayramınız kutlu olsun" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş