Sağlam; “Doğal gazımızı istiyoruz”

Çanakkale’de merkeze bağlı Güzelyalı beldesinde doğalgazın ne zaman bağlanacağı konusu belirsizliğini sürdürüyor.2 bin imza toplayarak yetkililere müracaat eden Güzelyalı sakinleri kendilerine bilgi verilmesini,bir an önce gaz bağlantılarının yapılmasını istiyor.

629
Güzelyalı’da doğalgaz için başlatılan imza kampanyasında yaklaşık 2 bin imza toplandı. Toplanan imzalar yetkililere ulaştırılırken, dört gözle doğalgazı bekleyen belde sakinleri ise “Doğalgazımız beldeye ne zaman gelecek?” diyerek yetkililere seslendi.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Güzelyalı Muhtarı Hasan Sağlam, doğalgaz sorunu nedeniyle belde halkının mağdur olduğunu söyledi. Bu nedenle en kısa zamanda Güzelyalı’ya doğalgazın gelmesi gerektiğini ifade eden Sağlam; “Beldemizin doğalgaz sorunu var. Bu sorunun giderilmesi için imza kampanyası başlattık. Belde sakinleri imza kampanyasına ilgi gösterdi ve yaklaşık 2 bin imza topladık. Bu toplanan imzaları da ilgililere ulaştırdık. Ancak yetkililerden henüz bize geri dönen olmadı. Güzelyalı’ya en kısa zamanda doğalgazı istiyoruz. Çünkü burada yaşayan halk bu yüzden mağdur. Buradan yetkililere soruyoruz. Doğalgazımız beldeye ne zaman gelecek? Belde sakinleri olarak dört gözle doğalgazın gelmesini bekliyoruz” dedi.
Paylaş