"Sağladığımız katkıları helal ediyoruz"

960

 CHP Çanakkale İl Örgütü, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin başlattığı seçim kampanyasına destek verdi. Kampanyaya Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan ve Yönetim Kurulu, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve Yönetim Kurulu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol ve Yönetim Kurulu, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Zeynali ve Yönetim Kurulu, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, destek kampanyasında açıklamada bulundular. Başkan Gökhan, kampanyaya destek vermenin seçim süreci açısından büyük önem arz ettiğini dile getirdi. İnce’nin Cumhurbaşkanı olduktan sonra ülkeye barış ve refah getireceğini ifade eden Başkan Gökhan; “Kendisine güveniyoruz ve sağladığımız katkıları helal ediyoruz” dedi. Türkiye’nin her yerinde İnce’nin adaylığı için yapılan bağış kampanyasına büyük yoğun destek olduğunu belirten İl Başkanı Güneşhan; “Muharrem İnce Cumhurbaşkanımız olacak. İnce, içinde bulunduğumuz sıkıntılardan bir an önce kurtulmak için, demokratik parlamenter sisteme geçmek için çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürecek” dedi.

 
“Kendisine güveniyoruz ve verdiğimiz katkıları helal ediyoruz”
Başkan Gökhan, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek verdiklerini söyleyerek; “Bugün, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı kampanyası için İl Başkanlığımızın önderliğinde Partililer, Belediye Meclis üyeleri İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte destekte bulunduk. Tabi biz, bunu çok önemsiyoruz. Çünkü partiler, adaylara katkıda bulunamıyorlar, harcama yapamıyorlar. Dolayısıyla bu katkıyı bağış toplayarak halk yapıyor. Her şeyin pahalandığı bugünlerde bir kişinin bütçesi ile kampanya yürütülmesi mümkün değil. Mevcut Cumhurbaşkanı, hükümetin bütün olanaklarını kullanabiliyor ama diğer adaylar, halktan topladıkları para ile seçim çalışmalarını yürütecekler. Biz de bu kampanyaya destek sağlamak açısından ve Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olması noktasında katkıda bulunmak üzere buraya gelip katkımızı yaptık. İş Bankası, CHP’nin bankası. Biz de o yüzden İş Banka’sını tercih ettik. Dolayısıyla burada bir de mesaj vermiş olduk. Sayın Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı olduktan sonra barış ve refah getirerek, ülkenin kalkınmasını, büyümesini sağlayarak kendisine sağladığımız bağışları katbekat geri kazandıracaktır. Kendisine güveniyoruz ve sağladığımız katkıları helal ediyoruz” dedi. 

“Türkiye’nin her yerinden bu kampanyaya çok yoğun bir ilgi var”
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasını değerlendiren İl Başkanı İsmet Güneşhan; “Biz, CHP Çanakkale İl Örgütü ve Belediye Başkanımız ile birlikte Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde ihtiyacı olacak olan para için yardım kampanyasında bulunduk. Hükümet, Cumhurbaşkanı adayları için yardım yapamıyor. Cumhurbaşkanı adayları da halkın sağladığı yardımlarla seçim sürecini devam ettirmek zorunda kalıyorlar. Biz de Cumhurbaşkanı adayımıza destek olmak için İş Bankasına para yatırdık. Türkiye’nin her yerinden bu kampanyaya çok yoğun bir ilgi var. 24 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’yi yönetecek olan kişi de değişecek. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce Cumhurbaşkanımız olacak. İnce, içinde bulunduğumuz sıkıntılardan bir an önce kurtulmak için, demokratik parlamenter sisteme geçmek için çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürecek” dedi.(Baykal Sağlam)
Paylaş