Rotary Kulübü’nde Acar dönemi

Çanakkale Rotary Kulübü 2013-2014 dönemi, düzenlenen devir teslim töreniyle sona erdi. Törende Serhat Soydan başkanlığı Hülya Acar`a devretti.

1628
 
 
Çanakkale Rotary Kulübü Başkanlık devir teslim töreni Truva Otel`de gerçekleştirildi. Devir teslim törenine Vali Yardımcısı Mustafa Tüysüzoğlu, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kulüp üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede bir konuşma yaparak yeni görev alacak yönetime başarılar dileyen Çanakkale Rotary Kulübü eski Başkanı Serhat Soydan, kulüp olarak bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinlikleri ise slayt eşliğinde katılımcılarla paylaştı. Bir yıl boyunca Rotary Kulübü’nü en iyi şekilde temsil eden 2013-2014 Dönem Başkanı Serhat Soydan`a plaketi de törende takdim edildi. Plaket takdiminin ardından Çanakkale Rotary Kulübü devir teslim törenine geçildi. 2013-2014 dönem başkanlığını başarıyla tamamlayan Serhat Soydan, görevini Rotary Kulübü 2014-2015 Dönem Başkanı Hülya Acar`a devretti. Görevi devralan Başkan Hülya Acar, gecede bir konuşma yaparak yeni yönetimde görev alacak olan kulüp üyelerini açıkladı.
 
 
“Rotary Hizmetlerimizle Işıldasın”
Görevi devreden yönetime çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Acar, Rotary Kulübü`nün bu yıl ki sloganının `Rotary Hizmetlerimizle Işıldasın` olduğunu söyledi. Acar; “Dönemin uzun ve yükümün çok ağır olduğunu biliyorum. Bu yolda geçmiş dönem başkanlarımın tecrübesi yolumu aydınlatırken, kulüp üyelerimizin enerjisi ise yoldaşım olacaktır. Bu sene dönem temamız `Rotary Hizmetlerimizle Işıldasın`, hedefimiz ise nitelikli üye artışı, Çanakkale Rotary Kulübü`nün Dönem Başkanı olarak tüm Atatürkçü düşünen, fikri hür vicdanı hür aydınlarımızı dünyanın ilk sivil toplum örgütü olan Rotary Kulübü`ne üye olmaya davet ediyorum. Beraber çok güçlü olacağız buna inanın” dedi. Yapılan konuşmanın ardından Acar`ın, yeni yönetimi de açıklayarak katılımcılara tanıtmasıyla devir teslim töreni sona erdi.
 
 
 
 
 
Paylaş