Rıdvan Uz`un mesajı kime?

Yerel seçim hareketliliği sadece partilerin birbirleri ile değil, aynı zamanda kendi iç mücadelesine de yansıyor. MHP`nin görevden alınan eski İl Başkanı Rıdvan Uz`un bir sosyal paylaşım sitesindeki mesajı dikkat çekti.

1599
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) de yerel seçim öncesi ısınmaya başladı. Seçimlerin Çanakkale`deki favorilerinden MHP, AKP ve CHP gibi iç siyasette de haraketli günler geçiriyor. 2011`de yapılan Milletvekilliği seçimlerinden önce ani bir karar ile görevden alınan MHP eski İl Başkanı Rıdvan Uz, bir süredir sessizliğini koruyordu. Uz, dün sosyal paylaşım sitesitesi Facebook`ta kişisel hesabından yayınladığı mesaj ile dikkat çekti. Uz mesajında, “Çanakkale`de davasının ve partisinin başarı ile dolu geçmişini yok sayan soysuz, geleceği nasıl kucaklayacaksın. Ya da hangi yüzle aday olacaksın. Bu son uyarımdır, bu dava sokakta bulunmadı ki sokak yobazına bırakılsın” dedi.
 
Uz`un mesajı kime?
Seçimlere 7 ay gibi kısa bir süre kala, kentteki en önemli siyasal partilerden biri olan MHP`de böylesi bir çıkış dikkat çekti. Uz`un “Son uyarımdır” dediği MHP`linin kim olduğu merak edilirken, önümüzdeki süreçte yaşanacak gelişmeler kamuoyunca yakından takip edileceğe benziyor.
Paylaş