havadurum

Ramazan Eğlencesi düzenlenecek

280
Depremzedeler için hijyenik ped, şampuan, lif, sabun, erkek-kadın iç çamaşırı, havlu, çocuk iç çamaşırı, çorap, tarak-fırça, tırnak makası, diş macunu ve fırçası, tuvalet kağıdı, peçete, deodorant ihtiyaç listesinde yer alıyor. 
 
İhtiyaç listesinden herhangi bir ürünü getirenler etkinlikten yararlanabilecek. Toplanan ürünler ÇOMÜ Butik aracılığıyla depremzede vatandaşlarımız ile buluşturulacak. 
 
Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren ÇÖMÜ Tiyatro Topluluğu Başkanı Hazal Atalay, "ÇÖMÜ Butik ile beraber bir ramazan eğlencesi düzenliyoruz. Geçen senede düzenledik ve geleneksel bir etkinliğe dönüştürmek istiyoruz. Bu sene yaşadığımız depremden dolayı depremzedelere yardımcı olsun istedik. Ramazan eğlencesine gelen seyircilerimize ücretsiz ve davetiyesiz oynuyoruz. Sadece eğlenceye gelen seyircilerimizin yanında ihtiyaç listesinde ki herhangi bir ürünü getirmelerini rica ediyoruz. Gelen ürünleri de depremzedelere verilecek. Lojistiği ÇÖMÜ Sosyal Sorumluluk Birimi ve ÇÖMÜ Butik sağlayacak" dedi.
(Damla Şener Okdaş) 
Paylaş