havadurum

PTT’nin 183. yılında Vali Aktaş’tan kutlama

PTT Çanakkale Başmüdürü Fatih Tepe ve beraberindekiler, kuruluşunun 183. yıl dönümü dolayısıyla Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti. Vali Aktaş, PTT’nin hizmetlerini takdir etti ve çalışanlarının gününü kutladı

681

Vali İlhami Aktaş, PTT Çanakkale Başmüdürü Fatih Tepe ve beraberindekileri, PTT’nin kuruluşunun 183. yıl dönümünde makamında ağırladı. Ziyarette, PTT Çanakkale Başmüdür V. Fatih Tepe, PTT’nin Çanakkale genelinde yürüttüğü hizmetler ve yıl dönümü etkinlikleri hakkında Vali İlhami Aktaş’a bilgi verdi. Tepe, PTT’nin posta, kargo, bankacılık, e-ticaret ve lojistik alanlarında sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmetlerle vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını belirtti.

Vali Aktaş’tan tebrik ve teşekkür

Vali İlhami Aktaş ise, PTT’nin Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğunu ve 183 yıldır kesintisiz olarak halka hizmet verdiğini söyledi. Vali Aktaş, PTT’nin teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak çağın gereksinimlerine cevap veren bir kurum haline geldiğini de vurguladı. Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) kuruluşunun 183. yıl dönümünü kutlayan Vali Aktaş, PTT çalışanlarının gününü tebrik edip kurum çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.(Saim Tunçman)

Paylaş