Protokol bayramlaştı

Ramazan Bayramı nedeni ile düzenlenen bayramlaşma
töreni Prof. Dr. Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesislerinde yapıldı. Buradaki törenin ardından Vali Vekili Cemal Yıldızer, Belediye Başkan Vekili Celal Karakaş ve beraberindeki heyet bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

480
Ramazan bayramı nedeni ile her bayramda olduğu gibi Çanakkale Valiliği tarafından Profesör Doktor Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesislerinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenine AKP Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan, Vali Vekili Cemal Yıldızer, Belediye Başkan vekili Celal Karakaş, siyasi parti il ve merkez ilçe başkanları, oda başkanları, askeri erkan katıldı.
 
Profesör Doktor Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesislerinde Çanakkale Valiliği Tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Vali Vekili Cemal Yıldızer, Belediye Başkan vekili Celal Karakaş ve beraberindeki protokol bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Heyet ilk olarak Hüseyin Özcan çocuk yuvasını ziyaret ederek çocuklar ile bir araya geldiler. Hüseyin Özcan çocuk yurdu ziyaretinin ardından Kız yetiştirme yurdu ziyaret edilerek yurtta kalan öğrenciler ve idareciler ile bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Vali Vekili Cemal Yıldızer ve beraberindeki heyet Daniş Acar Huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlıların bayramını kutladı. Bayramda onların da gönlünü aldı.
 
Ziyaretler kapsamında İl Jandarma Komutanlığı da ziyaret edilerek askeri erkan ile bayramlaşıldı. Ramazan Bayramı ziyaretlerin kapsamında Vali Vekili Cemal Yıldızer ve beraberindeki heyet Bahattin Hüriye Demircioğlu ve merkez devlet hastanelerine giderek bayramı hasta yatağında karşılayan hastaların yanı sıra yeni doğum yapan aileleri ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Ramazan Bayramı ziyaretleri polis deniz evinde emniyet mensupları ile düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından sona erdi.
 
 
 
 
 
 
Paylaş