Pavey, kadınlarla bir araya gelecek

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Osnabrück Kadınlar Birliği ve kadın sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde düzenlenen Uluslararası `Kadın Buluşması` etkinliğinin bugünkü konuğu CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey olacak.

744
 
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ın eşi Hale Gökhan`ın önderliğinde ilk olarak 2010 yılında `Kültürlerin Ortak Dili Barış` temasıyla gerçekleşen, `Kadın Buluşması` etkinliği bu yıl `Kadın ve Sanat` teması ile kentli kadınlar ile buluşmaya devam ediyor. Etkinlikler bu yıl Seramik Müzesi’nde gerçekleştiriliyor. Müze bahçesinde Öğr. Gör. Ergün Arda ile seramik çark performansına katılan kadınlar, Çanakkale’nin geleneksel mesleği olan çömlekçiliği de deneme şansı buldular. Ardından Öğr. Gör. Zerrin Güzel’in kumaş baskı performansını izleyen kadınlar, kumaş baskı hakkında geniş bilgi alırken, Güzel eşliğinde kendi tasarımlarını uyguladılar. Öğr. Gör. İsmail Öztürk de kadınlarla güzel yazı performansı gerçekleştirdi.
 
 
Şafak Pavey bugün Seramik Müzesi`nde
Öte yandan ‘Kadın ve Sanat’ etkinlikleri, bugün de Seramik Müzesi’nde devam edecek. Bugünkü programın konuğu ise, CHP İstanbul Milletvekili, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi, Akdeniz İçin Birlik Parlementer Asamblesi Türk Grubu Üyesi, Türkiye-AB Karma Parlemento Komisyonu Eş Başkan Yardımcısı Şafak Pavey olacak. Pavey, bugün saat 09.30’da kadınlarla bir araya gelecek.
Paylaş