Parion Otel, gün sayıyor

ÇAN-KA Şirketler Grubu tarafından 16 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşaat edilen ve Çanakkale`nin ikinci 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyan Parion Hotel, açılışını 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

2274
 
 
Turizmi kendine vizyon edinmiş Çanakkale, ikinci 5 yıldızlı oteline de kavuştu. Sektörde konuklamanın önemi her fırsatta, dile getirilirken Parion Otel bu anlamda kent turizmine de önemli katkılar sağlayacak. Toplam 16 bin 500 metrekarelik alanda kurulu bulunan ve geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Parion Otel, hem iç dizaynı hem de aktivite alanlarıyla kentte fark yaratacak. Tam 162 adet “görkemli ve göz kamaştıran oda”ya sahip olan Parion Otel, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, fin hamamı, Türk hamamı, toplantı salonları, bar ve restaurant bölümleriyle sadece otelde konaklayanların değil, aynı zamanda kent halkına da hizmet verecek.
 
 
“Sektörü bir adım daha öne taşımayı amaçlıyoruz”
Geçtiğimiz günlerde Parion Otel`in lansmanı sırasında açıklamada bulunan ÇANKA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karakaş, turizm sektörüne dair önemli mesajlar vermişti. “Çan-Ka şirketler grubu olarak, kentimizin bir diğer önde gelen sektörü olan eğitim alanında, Çanakkale Koleji markasıyla 1996 yılından beri hizmet vermekteyiz” diyen Karakaş, “Parion Hotel ile Çanakkale’yi turizm sektöründe bir adım daha öne taşımayı hedefliyoruz. 162 oda, 380 yatak kapasitesi ile konuklarına eşsiz bir hizmet ve rahat bir konaklama sunmayı amaçlayan otelimiz şehrin tam merkezinde bulunmaktadır. Bünyesinde bulunan çeşitli toplantı salonları, restoranlar ve kapsamlı SPA merkezi ile PARION HOTEL, hem yerli ve yabancı konukların hem de Çanakkale halkının tüm beklentilerini karşılamayı amaçlıyor” ifadelerini kullanmıştı.
Paylaş