havadurum

Özmen “Çanakkale iyi hizmeti hak ediyor”

Dijital platformunun yeni yüzü; Öz-Ak Teknoloji...
ÖZ-AK Teknoloji Digiturk Çanakkale Yetkili satış ve hizmet noktası olarak faaliyete geçti. Şirket sahibi Akın Özmen, önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek; “Biz Çanakkale’ye yeni bir yüz, yeni bir soluk olarak hizmet vermeye başladık. Şu ana kadar müşterilerimizden gelen olumlu tepkiler bizi daha da çok çalışmaya, daha iyi hizmet vermeye teşvik etti” dedi.

973
 
 
Çanakkale`de Digitürk yetkili satış ve hizmet noktası olarak faaliyetine başlayan ÖZ-AK Teknoloji, Çanakkalelilerin ilgisi ile karşılaştı. Şirket sahibi Akın Özmen, Çanakkale OLAY`a yaptığı açıklamada, “Digiturk, Lig Tv ve internet aboneliğinizi çağrı merkezi müşteri hizmetlerimizden online olarak oluşturup ya da ofisimize gelerek aynı gün servis hizmetimiz ile hızlı ve kolay bir şekilde üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Digiturk Çanakkale yetkili satış ve hizmet servis merkezimizden Digiturk`ün indirimli kampanyaları, hediyeleri, kurulum süreci ve abonelikle ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını, sizlere kaliteli hizmet vermek için bekleyen teknik servis ekibi ve müşteri temsilcilerimizden öğrenebilirsiniz. Digiturk`e Çanakkale bölgesinde üye olmak isteyen müşterilerin, Digiturk Çanakkale müşteri hizmetleri temsilcilerimizi arayarak çağrı merkezi özel kampanyaları ve yüzde 50 indirimli fiyatlar hakkında bilgi alıp üyelik işlemlerinizi doğru ve bilinçli oluşturabilirsiniz, ya da Digiturk Superonline İnternet, Lig Tv abonelik işlem ve başvurularınızı dilerseniz aynı gün, dilerseniz ileri bir tarihe randevu vererek Digiturk Çanakkale Yetkili Üyelik Merkezimizden kurulum ve aktivasyon işleminizi gerçekleştirerek Digiturk aboneliğinizi hemen oluşturabilirsiniz” dedi.
 
 
Kurulum Süreci
Digitürk`ün kurulum süreci ile ilgili olarak da bilgiler veren Özmen, “Digiturk Çanakkale Bayi satış noktasından Çanakkale müşteri hizmetleri telefonumuzu arayarak izlemek istediğiniz yayınları örn:(film, maç, belgesel, dizi) ya da Digiturk ile birlikte İnternet aboneliği belirterek kolay bir şekilde online olarak üyelik önkayıt talebinizi oluşturabilirsiniz. Digiturk Çanakkale çağrı merkezi temsilcilerimiz sizi kampanyalı ve indirimli paketler konusunda bilgilendirerek en doğru seçimi yapmanızı sağlayacaktır. Müşteri hizmetleri personelimize kurulum ve aktivasyonunu yapılmasını istediğiniz günü ve saati belirtebilirsiniz. Ön kayıt talebiniz oluşturulduktan sonra Digiturk Çanakkale Teknik servis ekiplerimiz Digiturk sözleşmesi ile birlikte gelip kurulum ve aktivasyonu gerçekleştirmektedir. Digiturk sözleşmesini imzalamadan önce teknik servis ekiplerimize paket değişikliği talebiniz olursa belirtip sözleşmeyi seçtiğiniz kampanyaya göre imzalayabilirsiniz. Digiturk sözleşmesi imzalanıp kurulum ve aktivasyon tamamlandıktan sonra Digiturk aboneliğiniz tamamlanmış olacaktır. Aklınıza takılan tüm sorular için Digiturk Çanakkale servis müşteri hizmetleri temsilcilerimizden yardım ve destek alabilirsiniz” dedi.
 
 
Digiturk Dünyasında Neler Var?
“Digiturk eğlence ve teknolojinin tüm olanaklarını sağlayan Türkiye`nin en büyük dijital yayın platformudur” diyen Özmen, “Digiturk`te seçimlerinizi özgürce yapabileceğiniz, kendi paketinizi oluşturabileceğiniz seçkin yayın kanallarının yanı sıra internet ADSL servis sağlayıcısı hizmetin ide sizlere sunmaktadır. Digiturk 4K yayın teknolojisi ile görüntüyü HD kalitesinden 5 kat daha net yayınlayarak Digiturk Lig Tv maç keyfini yaşatmaktadır. Ayrıca Digiturk 3D gerçek üç boyutlu Film, Sinema ve Lig Tv maç yayınlarını iletmektedir. Digiturk Çanakkale İnternet Superonline ADSL Digiturk tv platformunun yan ısıra sunduğu internet hizmeti ile de müşterilerine teknolojinin tüm olanaklarını sunmaktadır. Limitli/limitsiz ADSL internet seçenekleri ve kampanyalı avantajlı fiyatlarıyla hem tv keyfini hem de fiber internet hizmetini vererek en çok tercih edilen teknoloji platformu olmaya devam ediyor. Avantajlarla dolu Digiturk İnternet kampanyalarından yararlanmanız için Digiturk Çanakkale servis abone merkezi müşteri hizmetlerimizi aramanız yeterli” ifadelerini kullandı,
 
 
Digitürk keyif paketleri
“Digiturk`ün eğlenceli müzik eğlence yaşam kanalları, belgesel kanalları, sporsever kanalları, haber kanalları, çocuk kanallarından oluşan 5 keyif paketi ile keyfinize göre seçimler yapabilirsiniz” diyen Özmen, açıklamasını, “Her ay bine yakın film. Her 15 dakika bir farklı bir kanalda sinema keyfi başlıyor. Digiturk film paketinde toplam 10 film kanalını, 7’si HD görüntü ve dolby surround ses kalitesiyle üstelik 3D film izleme keyfini yakalayabi-lirsiniz. Türkçe dublaj veya Türkçe/İngilizce altyazı seçenekleri de mevcut. Dünyanın takip ettiği diziler bu pakette. Ayda ortalama 80 dizi ve 800`e yakın bölüm ile her 15 dakikada bir yeni bir dizi sizleri bekliyor. 4`ü HD üstün görüntü ve Dolby surround ses kalitesi ile toplam 6 dizi kanalıyla evden çıkmak istemeyeceksiniz. Orjinal dilde ses ve Türkçe altyazı seçeneği ile televizyon izleme keyfinizi Digiturk ayrıcalığıyla keşfedin. Ayrıca Dizi paketi`nde, yenilenen dizimax kanallarıyla birlikte FX ve FOX Life`ı da izleyebilirsiniz. Digiturk Lig Tv Lig Tv Futbol coşkusunu, Süperlig Maçlarını, Röportajlar, canlı maç yayınları, Haberler ve yorumları, futbolun 1 numaralı adresi olan Spor toto Süperlig maçlarını evinizin rahatlığında doyasıya keyifle izleyebilirsiniz. Üstelik Digiturk 3D yayınları ile bu keyfi katlayabilirsiniz. Digiturk Lig Tv Çanakkale bayi satış noktasından detaylı bilgi alıp indirimlerle üyeliğinizi hemen oluşturabilirsiniz” ifadeleri ile tamamladı. *Yusuf Sonkurt
Paylaş