havadurum

Özel Sporcular Türkiye üçüncüsü

Çanakkale'nin gururu, Zeynep Bodur Okyay Özel Eğitim Okulu öğrencileri, Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda zaferle döndü!

714

Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından okul sporları adı altında özel sporcular için düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası finallerinde Çanakkale İlini Zeynep Bodur Okyay Özel Eğitim Okulu öğrencileri temsil etti.

15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde 35 ilden 300'e yakın sporcunun katılımıyla Konya ilinin ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası, Genç Kızlar Atletizm/Gülle Atma yarışmasında Türkiye Birinciliği ve Genç Kızlar 3x3 Basketbol müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olan öğrenciler başarılarını Kaymakam Dr. Emre NEBİOĞLU ile paylaştılar. Okul Müdürü Faruk Özkan, Recai Yılmaz, Nevin Özdeş, özel eğitim öğretmeni Ceylan Öz refakatinde bir ziyaret gerçekleştirdiler. Kaymakam Nebioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basketbol müsabakalarında başarılı olan Zeynep Bodur Okyay Özel Eğitim Okulu okul müdürünü, öğretmenleri ve öğrencilere tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş