Özacar, öğretmenleri unutmadı

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenleri unutmadı.

252
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü ile okulları ziyaret eden Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, yerel yönetim olarak eğitim ve eğitim kurumlarına ayrı bir önem gösterdiklerine vurgu yaptı. Okul ziyaretlerine Eşref Bitlisi İlkokulu’ndan başlayan Başkan Özacar, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Namık Kemal Ortaokulu, Ticaret ve Meslek Lisesi, Armatör Yakup Aksoy Denizcilik Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Gelibolu Lisesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
 
Öğretmenlere Atatürk’ün “Cumhuriyetimize vereceğimiz en büyük armağan gençlerimizin eğitilmesi olacaktır” sözünü hatırlatan Özacar; “Yaptığınız mesleğin önemini herkesten önce sizler daha çok iyi bilmelisiniz. O kadar kutsal bir mesleğiniz var ki, yetiştirdiğiniz ve yetiştireceğiniz öğrencileriniz ile bu ülkenin gelişmesinde de önemli payınız olacaktır. Bu vesileyle öğretmenler gününüzü kutlarım" ifadelerini kullandı.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Haki Mutlu’yu da makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Özacar, yerel yönetim olarak ilçedeki birçok kurumun sorunlarına yardımcı olduklarını, ancak eğitim ve eğitim kurumlarına ayrı bir önem gösterdiklerini vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Haki Mutlu da Belediye Başkanı Özacar’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Özacar’a ziyaretleri sırasında emekli öğretmen olan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çoban eşlik etti.
Paylaş