havadurum

Özacar’a ziyaretçi akını

CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan birer gün arayla Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar’ı makamında ziyaret etti.

419
 
 
İlk ziyareti gerçekleştiren Ali Sarıbaş, Başkan Özacar’a övgüler yağdırarak; “Başarılı çalışmalarınızı basından izliyor ve görüyoruz. Gelibolu’yu modern, çağdaş daha yaşanılabilir bir kent yapmak için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizi kutluyorum” dedi. Milletvekili Serdar Soydan ise, Başkan Özacar’a gerçekleştirdiği ziyarette; “2013 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP olarak yerelde iktidarımızı sürdürmek istiyoruz. Yerel yönetimlerdeki başarımızın ardından CHP olarak iktidar olmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. Belediye Başkanı Mustafa Özacar da, milletvekillerine ziyaret nedeniyle teşekkür etti.
 
 
Kolordu Komutanı Güler`in ziyareti
2. Kolordu Komutanı Korgeneral Ferit Güler, Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar`ı makamında ziyaret etti. Gelibolu Belediyesi`nden yapılan yazılı açıklamada, Özacar`ın, daha önce 2. Kolordu Komutanlığı`na atanan Güler`e “Hoş geldiniz” ziyaretinde bulunduğu hatırlatılarak, Güler`in de iadeyi ziyarette bulunduğu bildirildi. Açıklamada, Belediye Başkanı Özacar ile Güler`in, yaklaşık 30 dakika görüştüğü kaydedildi. Belediye Başkan Özacar`ın görüşlerine de yer verilen açıklamada; “Birlik ve beraberlik içinde bir çok çalışmamızda kolordumuzla işbirliği içinde olmaya özen gösteriyoruz. Yeni komutanımızla da bu sıcak işbirliğimizi devam ettirme arzusundayız” dediği belirtildi.
Paylaş