havadurum

Oylama devam ediyor

İskele’deki meydanın isminin belirlenmesi için kentlilerin görüş ve önerilerini alma amacıyla “İskele Sizin İsim de Sizden Olsun” sloganıyla başlayan çalışma kapsamında yeni sandıklar Fevzipaşa ve Barbaros Mahallelerine konuldu.

600
 
Kent Konseyi daha önce Çanakkale Belediyesi ana bina, Prof. Dr. Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesisleri, Yalı Hanı, Golf Çay Bahçesi ve Özgürlük Parkına sandıkları koymuştu. Bu bölgelerde öneri alma çalışması halkın yoğun ilgisi ile sürüyor. Proje kapsamında Kent Konseyi tarafından Fevzipaşa Mahallesi, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Yelken Kulübü ve Barbaros Mahallesi Beldemiz sitesine kentlilerin oylarını kullanabilmeleri için sandıklar yerleştirildi.
Kentliler ayrıca isim önerilerini canakkalekentkonseyi@gmail.com adresine de gönderebilecek. Kent Konseyi, 15 Ağustos’a kadar devam edecek öneri toplama sürecinden sonra, yapılacak genel kurul toplantısında görüşerek öne çıkan isimleri bir liste halinde Belediye Meclisine sunacak. Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında önerilen isimleri görüşerek meydanın ismini belirleyecek.
Paylaş