havadurum

Öülm haberleri Çanakkale`yi üzdü...

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden MHP’li Belediye Meclisi Üyesi Arzu Emel Demirbaş son yolculuğuna uğurlandı. Şehir kabristanlığında toprağa verilen merhume Demirbaş için önce Çanakkale Belediyesi önünde de bir tören düzenledi.

1522
Yurttaş ailesinin acı günü
Kalem Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlker Yurttaş’ın annesi Azime Yurttaş (69), önceki gün tedavi gördüğü Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Bu acı haber Yurttaş ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
 
 
 
 
 
Demirbaş ailesinin acı günü
2009 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Meclisi Üyesi olmaya hak kazanan muhasebeci Arzu Emel Demirbaş (40), 3.5 yıldır tedavi gördüğü mide kanserine yenik düştü. Demirbaş, 14 Mayıs gecesi tedavi altında bulunduğu Çanakkale Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. MHP’li Meclis üyesinin ölümü parti içinde de büyük üzüntü yaratırken, Evli ve 3 çocuk annesi olan Arzu Emel Demirbaş’ın naaşı Kocatepe Camiindeki cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
İl Müftüsü İbrahim Öcüt’ün kıldırdığı cenaze namazına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, MHP İl Başkanı Efkan Erkan, MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Halil Rüştü Akgün, AKP Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, CHP’li belediye meclis üyeleri, MHP’li belediye meclis üyeleri, işadamları, siyasetçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşları arasında şehir kabristanlığında toprağa verilen merhume Arzu Emel Demirbaş evli ve 3 çocuk annesiydi.
 
 
 
Belediyede de tören düzenlendi
MHP Belediye Meclis üyesi Arzu Emel Demirbaş için Çanakkale Belediyesi önünde tören düzenledi. Törene  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclisinde gurubu bulunan siyasi partilerin temsilcileri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, Demirbaş ailesi yakınları katıldı. Tören konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, merhume Demirbaş’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirirken üç çocuğuna da  “Annenizin arzu ettiği şekilde yaşayın” nasihatında bulundu.
 
Gökhan şunları söyledi; “Kendisini erken kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çok mücadele etti. Çok azmetti. Ama takdir ilahi. Belediye meclis üyesi olarak çok kısa beraber çalışabildik. Ama o kısa beraberlik içerisinde dahi son derece hanımefendi son derece aklı selim duyarlı davranışlar gösterdi. Çanakkale belediye meclisine yakışan bir kişiydi. Ama bu dönemi birlikte tamamlayabilmek nasip olmadı. Böyle bir insanı tanımaktan hepimiz mutluyuz. Eşine çocuklarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. Komisyonlarımızda da görev yaptı. Onu Çanakkale de toprağa vereceğiz. Mekanı cennet olsun. Onun yolunda gidin. Hayatı onun arzu ettiği şekilde yaşayın. O da mutlu olur. Allah sizlere başka acı tecrübeler yaşatmasın.” Konuşmanın ardından dualar okundu.
 
 
Yurttaş ailesinin acı günü
Merhume Yurttaş’ın naşı defnedilmek üzere memleketi Bayramiç’e götürüldü. Yurttaş için Merkez Camisi’nde ikindi namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Törene Yurttaş ailesinin büyükleri, sevenleri ile kalabalık bir topluluk katıldı. Cenaze töreninin ardından merhume Azime Yurttaş’ın naşı Bayramiç İlçe Mezarlığına defnedildi.
 
Olay Gazetesi ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
 
 
Paylaş