Otopark sorununa çözüm aranıyor

Çanakkale Belediyesi trafikteki en büyük sorunların başında gelen otopark sorununu cumhuriyet meydanının altına yapılması planlanan otopark ile çözmeye hazırlanıyor. İSPARK’ın hazırlayacağı rapor olumlu olursa meydan düzenlemesi çalışmaları kapsamında zeminin altına otopark yapılacak.

917
Çanakkale’nin otopark sorununu İSPARK çözecek. İstanbul da gerçekleştirdiği yaratıcı çözümlerle otopark sektöründe fark yaratan İSPARK şimdi de Çanakkale’ye hizmet etmeye hazırlanıyor. Otopark sorunu her geçen gün büyüyen Çanakkale’ye çözüm üretmek için gelecek olan İSPARK Cumhuriyet Meydanının zemininde incelemeler yapacak. İncelemeler olumlu sonuçlanırsa meydan düzenleme çalışmaları sırasında zeminin altına otopark inşa edilecek.
 
Önümüzdeki hafta Çanakkale’ye gelecek olan İSPARK yetkilileri zemini yanı sıra kapasite açısından da bölgede inceleme yapacak. Teknik olarak uygun mudur? Sorusuna da yanıt arayacak ekip çalışmanın ardından hazırladıkları fizibilite raporunu belediyeye sunacaklar. Raporu değerlendirecek olan Çanakkale Belediyesi Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde gerçekleştireceği meydan düzenleme çalışmaları kapsamında projeyi değerlendirecek. Olası projenin hem şehir trafiğini rahatlatması hem de otopark sorununa büyük bir çözüm getirmesi bekleniyor.
Paylaş